Bloppisdags igen!

Buda priset du vill betala i plaggets inlägg. Var noga med att fylla i namn, mejladress och ett jämnt pris(dvs inte 103 kronor, utan 110, 120, 130 osv) - ditt bud är bindande så vinner du kan du inte ångra dig helt plötsligt.
 
På söndag, den 30 kl 18:00 avslutas budgivningen. Den med högst bud(eller enda budare på ett plagg) kontaktas då via sin mejladress och får betala in kostnaden + fraktkostnad till mitt konto på Swedbank. Alla pengar kommer gå till mitt UF-företag, så jag får råd att beställa in produkter och snart är redo att sälja!
 
De plagg som inte blivit budade på ligger då kvar, men först till kvarn!
 
Lycka till!
 

Prickig klänning.

Mörkblå(nästan svart) klänning med vita prickar och krage, i storlek XS, från Oasap. Fint skick och material och använd kanske 2-3 gånger.
Nypris: ca 300 kronor.
 
Budgivningen startar på: 180 kronor - buda priset du vill betala i en kommentar till detta inlägg. Var noga med att fylla i namn, mejladress(så att jag kan kontakta dig om du vinner) och ett jämnt pris - dvs inte 183 kronor, utan 180, 190, 200 osv. Lycka till!
 
PS. Köparen står för frakten.

Hästklänning.

Blå klänningen med mönster av röda hästar, med fin krage och knäppning. Storlek XS, från Monki. Väldigt fint skick, använd en gång.
Nypris: 400 kronor.
 
Budgivningen startar på: 200 kronor - buda priset du vill betala i en kommentar till detta inlägg. Var noga med att fylla i namn, mejladress(så att jag kan kontakta dig om du vinner) och ett jämnt pris - dvs inte 203 kronor, utan 200, 210, 220 osv. Lycka till!
 
PS. Köparen står för frakten.
Upp