om att bo i stockholm, var jag bott tidigare och lite annat.

"Hej Amanda! 
Ska du bo kvar i Sthlm till sommaren också? :) jag undrar även om detta boende med din pojkvän var ditt första "egna" eller har du haft egen lgh innan? Och hur mycket måste ni betala för att bo där? Sthlm är väl himla dyrt med boende?"
 
Hej du! Jag bor kvar i Stockholm över sommaren (och förmodligen i några år framöver), men eftersom att jag är ledig mycket kommer jag åka hem till min familj i Luleå och bo där någon vecka i juli och augusti. Längtar så mycket efter det. 

 
Mitt kök
Vår lägenhet i Årsta är inte min första. Innan jag flyttade hit bodde jag i en lägenhet i Luleå som jag flyttade till när jag var nitton. Filip bodde först i en liten, liten lägenhet på sjutton kvadrat, men flyttade in hos mig några månader senare, så vi hade bott ihop ett bra tag innan vi flyttade hit. 

 
Min lägenhetMin lägenhetMin lägenhet
Såhär såg min förra lägenhet ut. Saknar den ibland. Kanske mest för att det var min första. 

 
möbler
Till din fråga om det är dyrt att bo i Stockholm: det är det. Vi betalar ungefär 4200 kronor var för vår etta på 43 kvadrat; på pricken dubbelt så mycket som vi betalade var för min förra lägenhet. Då är dock alla avgifter inräknade, men visst är det dyrt alltså. Samtidigt får det lov att vara värt det. Jag har råd med det, tack vare studielån, och så vill jag ju verkligen bo här just nu. 

 
möbler
Såhär bor vi nu och vi trivs så bra här verkligen. Jag tycker väldigt mycket om Årsta. Tjugo minuters promenad in till Skanstull, ungefär lika länge med lokaltrafik in till stadsbruset, och samtidigt så nära till vattnet och till skogen. 
 
Ha det fint! Puss.
 
#1 - - whiskeysour.blogg.se:

asså soffan är för fin!!

#2 - - anneli:

blir det under luleå kalaset du kommer upp eller? :)

Svar: Hade inte tänkt på det men ja, jag är hemma under Luleåkalaset och även musikens makt i augusti 💕
Amanda Jonsson

#3 - - ISA:

Har aldrig ångrat en sekund att jag flyttade till sthlm, även om det garanterat är billigare och enklare att få boende varsomhelst annars i sverige. Men det är något magiskt med denna stad <3

#4 - - Joré Dirgélaité:

gillar din inredningsstil. så hemtrevlig!

#5 - - Joré Dirgélaité:

gillar din inredningsstil. så hemtrevlig!

#6 - - Beata:

herre va fint ni har det!

#7 - - Beatrice:

Åh, hyran </3 men fattar att det är värt det! Vår etta på 40 kvm går på 6000 i månaden, och då ingår också allt... Det känns värt, med tanke på läget (mitt på Möllevången i Malmö), men fasen alltså med 8400, vet inte om jag hade känt att det var värt det.. Men fin är den, och Stockholm är ju trots allt en drömstad att bo i, så kanske ändå!

#8 - - diskmaskinsavstängning:

Trevligt :)

Upp