bilder ifrån förra året, ord från nu.

SaturdayThursdaySundayMonday in BerlinMy plants

Jag går runt och formulerar blogginlägg i huvudet mest hela tiden; då jag promenerar, låter podcastavsnitt flyta ihop till timlånga sekvenser, köper glass, pluggar sittandes med dålig hållning i soffan, promenerar över skansbron i kvällssolen, innan jag ska somna. Har nu en stund över och vill skriva här direkt. Så får det bli. 
 
Som jag skrivit tidigare har livet varit väldigt intensivt på sistone: nu börjar det lättna. Jag har skrivit två tentor nu, en återstår, och några mindre inlämningar. Nästa vecka upptar inte jobb längre det mesta av min tid, och dagen efter jag lämnat in den sista tentan för terminen åker jag till Göteborg för att få lyssna på Håkan. Två dagar senare flyger jag ned till Spanien; snart lugnar det sig. Snart får jag använda min prickiga baddräkt igen och träffa mina föräldrar och bada i havet. Snart snart snart.
 
Trots den intensiva månaden mår jag väldigt bra just nu. Stressen äter inte upp mig på samma sätt som förut. Kanske för att jag lärt mig hantera den bättre, kanske för att jag lärt mig hur jag hanterar mig själv. Visst hade jag önskat flera timmar på dygnet men hjärtat slår inte sådär ojämnt som det kunde göra förut. Jag är så glad över det. 
 
Så, hur mår ni? Vad gör ni? Vi hörs när vi hörs. <3 
 
#1 - - Tove:

Vad skönt att det känns lättare för dig! Jag sa precis upp mig från teliasupporten och har inte känt mig såhär fri på länge (du kanske minns mig, jag kommenterade när jag precis skulle börja på Telia och undrade hur du hade det där). Är så lycklig över att det är vår och snart sommar. Man kan klara allt så länge man orkar kämpa.

#2 - - Annie - lättlagat vegokäk:

Så fint att sommaren är här på riktigt nu ändå! Och snaaart är du i mål :)
Jag lämnade in min sista uppsats för terminen efter ett 36-timmarmaraton. Stupade i säng i tre i eftermiddags, men tvingade mig sen upp för lite parkhäng i vitan. Är så pepp på denna pluggfria sommaren! Det är underbart att lägga den bördan bakom sig.

#3 - - Christin:

Fint! Får mig att komma ihåg när jag började utbilda mig, MKV i Lund 2012. Det var så mkt att göra men jag var tillfreds. Slutade jaga mig själv på något sätt, längtar fortfarande efter den känslan. Fint att bli påmind. Hoppas slutspurten blir snabb och sommaren skön och långsam som sig bör!

#4 - - Frida G Svensson:

åh vad skönt att det har börjat lätta för dig. du är saknad, men behöver inte känna dig stressad. Vi finns ju kvar. Bilderna i detta inlägg är världshärligast!

#5 - - Eric - SMDLND:

Åh vad skönt att komma till den där punkten när stressen liksom inte äter upp en. Jag har alltid haft så svårt att hitta en balans mellan att ha mycket på gång (det blir ju ofta en god cirkel och gör att en blir bättre på att ta tag i saker också) och att ta mig vatten över huvudet och känna hur stressen liksom förlamar en. Just nu är jag mitt uppe i en flytt på 65 mil så balanserar där nu :)

#6 - - diskmaskinsavstängning:

Du verkar trevlig :)

Upp