om livet just nu.

det är så rart och fint och snällt och glädjande att ni kommenterar mina inlägg så ofta och skänker mig så mycket kärlek. det motiverar mig verkligen till att blogga mer även om jag inte har samma tid som förut nu när jag pluggar 125% och försöker ta vara på så mycket annat under de lediga timmar jag har. det är så fint att ni accepterar det och verkar glädjas över de inlägg som kommer upp, då och då.
 
just nu har jag en sån fin relation till den här bloggen. tidigare har den präglats av stress över att få upp si och så många inlägg om dagen, att ständigt leverera och att försöka prioritera rätt. nu bloggar jag när jag vill, för att jag vill, och jag är så glad att ni är med mig i det. det är verkligen fint och trots att jag är dålig på att besvara era kommentarer tycker jag att ni måste få höra hur mycket jag uppskattar er.


sånt som händer i livet just nu:
 
februari
✏ jag kämpar med en hemtenta som ska lämnas in nästa vecka. min text handlar om feministisk medieforskning vilket är väldigt intressant men den litteratur som jag baserar texten på är tyvärr väldigt tungläst - och på engelska. därför ägnar jag mycket tid åt att läsa, tappa fokus, läsa om och, tja, titta på youtubeklipp i timmar istället. och städa. och promenera. och äta. och dricka kaffe. och vila. och läsa två rader för att sedan göra allt som inte är tenta. prokrastinera, alltså.

 
december
✏ om mindre än en vecka flyger jag upp till luleå för att stanna i hela sju dagar. jag ser fram emot att få vara med min familj, att fira påsk i stugan och köra skoter över isen, att få umgås med min saknade vänner och, givetvis, att få umgås mycket med min bästis. jag ska hämta henne från flygplatsen dagen hon kommer hem från london och så ska vi ha sleepover. kan inte tänka mig något mysigare. 

 
december
✏ solen skiner, termometern visar tolv grader i skuggan, de tidigare kritvita vårskorna blir dammiga av gruset och jag blir svettig även i min tunnaste kappa när jag promenerar längs hammarbyhamnen.
 
✏ jag är konstant sugen på sushi.

 
stockholm sunday
✏ har plötsligt väldigt lätt för att stiga upp på morgonen och är inte trött när alarmet ringer. (ytterst förvånad över detta)

✏ jag är väldigt glad över att säsong två av full patte äntligen kommit!!! älskar det!!! finns på svt play mmmmm.

 
september
✏ och ser fram emot: helgen som inkluderar tjugoettårsfest för hanna och tacokväll hemma hos sofia, dagen då jag lämnat in tentan och blir pluggfri för ett par dagar samt våffeldagen den tjugofemte. årets bästa dag. ÄLSKAR våfflor!!!
 
vad händer i era liv just nu?
 
 
#1 - - Daniella 🌙:

Hade jag kunnat fota + redigera som du så hade jag också haft en fungerande fin aktiv blogg haha <3 men det jag ska göra är att läsa de 11 böckerna jag lånade på biblioteket idag och gå på introduktionskurs med nya jobbet på lördag + starta en behandlingsplan. Är inte pepp alls men äh!

#2 - - e:

å, taaack för påminnelsen om full patte!

#3 - - Karin :

tacokväll känns som en bra grej, det kanske vore något man själv ska göra i helgen. har du provat fisktacos någon gång, himla bra! här är ett fint recept man kan utgå från: http://bydiadonna.femina.se/fisktacos-pulled-lax-och-mangosalsa-med-avokado-och-radisor/

Svar: nej, det har jag inte provat eftersom att jag äter fisk så extremt sällan. men tack för tips!!! lät ju gott med mangosalsa och avo!
Amanda Jonsson

#4 - - Anna:

Hej, alltså dina skor är goals men kan inte hitta dem någonstans typ! Vart hittade/köpte du dina? Såå snygga

#5 - - Annie - lättlagat vegokäk:

Tycker om din blogg oavsett hur mycket du hinner skriva! Ser också fram emot våffeldagen!!! Har 4 recept på matiga veganska och vegetariska våfflor coming up på bloggis. Tror det kan bli grymt :D

#6 - - Linn:

Hej Amanda! Jag undrar vad dessa böcker du läst inför hemtentan heter? Feministisk medieforskning är något jag gärna vill skriva om i min bachelor-uppgift! Pluggar på engelska också så engelsk litteratur är bara bra :) ha en fin dag!

#7 - - isabell:

omg vart har du köpt dina skor!!?

Svar: på en skobutik i london! :)
Amanda Jonsson

Upp