murgrönan, kvällsljuset, nya kuddar.

sista februari
Eftersom att det ännu inte grönskar utomhus tyckte jag att det krävdes lite mer grönska hemma i lägenheten. Därför har en slingrande murgröna fått flytta in på hyllan. Hoppas att den överlever och blir jättelång och växer över hela väggarna eller något.


sista februari
Hej lilla rådjuret!


sista februarisista februari
Lite mer vår, i form av nya kuddfodral, har dessutom fått sin plats på soffan. De två mintgröna, alltså. Från H&M Home kommer dom. Jag var där för första gången typ, i lördags, och blev totalt förälskad i hela deras tygsortiment. Hade behövt en större soffa för alla kuddar jag vill ha, typ så.


sista februari
Dessutom: visst är väl kvällsljuset fantastiskt nu? Om nu klockan sjutton klassas som kväll, men vi säger väl så.

#1 - - madeleine:

så fint du gör 😚

#2 - - Ethel:

Så drömmig lägenhet, älskar alla ljusa färger och allt ljuuuus från fönstrena! Jag köpte murgrönor med samma förhoppning som du men mina blev himla fula efter ett tag, sen läste jag att det var svårt att få dem att leva och vara vackra längre än ett år :S Så jag tänkte bara tipsa om en annan växt, som slingrar sig och klarar sig igenom allt! Porslinsblomma heter den, personligen älskar jag den. Just för att den växer fort, skickar ut långa spröt tills den hittar något och virar sig kring saker. Den liksom klättrar och slingrar sig av sig självt! Vi har den istället för en gardin hehe https://www.instagram.com/p/7pJhXOHLzr/?taken-by=ethelj Den blommar även ibland, vackra samlingar med små hårda blommor.

#3 - - fgodling.blogg.se:

SÅ himla mysigt och fint! Åh, jag var också inne på H&Mhome för nån vecka sen och alltså deras kuddfodral, så fint! Vill ha vill ha vill ha.

#4 - - Amanda Karlsson:

Åh älskar murgrönor, har haft det i varje hem jag bott i sen jag flyttade hemifrån förutom där jag bor nu. Har dock en himla massa andra växter, men en murgröna bör införskaffas snarast.

#5 - - Christin:

Heja murgrönan. Köpte själv en variant häromdagen, fast med bigbauta stora blad, jättefin och får hemmet minst sagt att kännas mer levande. Men nu till saken. Egentligen ville jag fråga om kudden längst bak också var från H&M? Väldigt springa-direkt-till-HM-fin nämligen!

#6 - - matilda:

Härlig lägenhet och mysigt med murgröna! H&M home har helt fantastiska kullfodral just nu, har själv också förälskat mig i dom!

#7 - - Jarina:

Så fin murgröna! Jag lyckas alltid döda våra murgrönor.. Förstår inte hur det kan vara så svårt att hålla dem i liv.

#8 - - Alicia:

Alltsååå dessa fantastiska bilder! Och alla fina grejer överallt och KVÄLLSSOLEN som jag saknar ihjäl mig efter! Dör av gos.

#9 - - emma:

Det viktigaste för att hålla murgrönor vid liv är att VATTA ORDENTLIGT!!! Tips tips tips! Låt den aldrig torka ut alltså. Min har levt ganska länge nu så det verkar ju fungera bra för mig i alla fall. Massa kramar och lycka till!!

Upp