jag fortsätter tjata om att våren är här.

trots att förkylningen gjort sig påmind ett par gånger under veckan har den varit så himla bra. jag har mest bara pluggat men också varit ute på promenader de lediga stunder som funnits. solen har värmt varje dag och jag vet inte hur många gånger jag stannat upp och sagt: "känner du! känner du! solen värmer!! det är vår!!!".i tisdags drack jag kaffe på kaffeverket tillsammans med maya som jag lärde känna i höstas då vi båda pluggade skrivande på distans och sågs på närträffen i stockholm. så vansinnigt fin person! med henne går det att prata om precis allt och orden tar aldrig slut. önskar att hon bodde närmare.annars så har jag inhandlat ett nytt och så vansinnigt fin plagg: denna kofta. bland det finaste jag har i garderoben just nu, från monki. denna vecka har jag lämnat in ett referat, en uppgift om feministisk medieforskning och en logga till ett påhittat företag. det har, som nämnt, varit mycket i skolan men nu har stresskänslorna avtagit åtminstone. 
 
 
i torsdags umgicks jag med filip. vi åkte in till stan för att äta på max. älskar deras oumph!-burgare. vill ha vill ha vill ha. hela tiden. efter burgarna var nedvridna promenerade vi runt i vasastan, letade efter en jacka till honom och suktade efter allt i hela butiken things ungefär. dagen därpå, i fredags, pluggade jag mest och på kvällen drack jag öl med sofia.

 

och idag har jag umgåtts med ellen. vi sågs vid kungsträdgården, satt länge och drack kaffe i solen och promenerade sedan runt i butiker hela eftermiddagen. det var så varmt i luften och fint att se henne och jag är väldigt nöjd med denna lördag. och med denna vecka. 
 
ikväll ska jag och fille käka chips och dipp och titta på mello. herrå!!!
 
#1 - - lina:

åh! vilken kofta! men hittar den inte online?! :(

#2 - - Karin:

Koftan! Och solen! Och burgarna och våren! Vilken helg, vilket liv. Man borde banne mig stanna upp oftare och reflektera över hur bra det egentligen är där man just är. Trevlig kväll och helg, kramkram

#3 - - resenaren.blogg.se:

Din blogg! Så otroligt fin. Och ja, våren börjar kännas här där jag bor i södra delen av landet också, vilket är... underbart! Så efterlängtat också, det är som att kroppen dras till ljuset.

#4 - - Josefine:

tycker också att koftan ser så himla fin ut! har letat efter en bra kofta hur länge som helst, kanske är det denna jag söker?

#5 - - ISA:

det är så jäkla roligt att du bor här nu och man känner igen typ alla platser och caféer! mycket mysigare att läsa bloggis då :))

#6 - - Daniella 🌙:

Alltså åh det ser ju till och med ut som vår!!

#7 - - Sandra Leone:

Precis likadan! Höll på att missa min buss för att jag stod med ansiktet mot solen; blundande och bara njöt!

#8 - - Annie - lättlagat vegokäk:

Älskar oumph-burgaren! Vill äta det varje dag :D
Pulled oumph med mangocoleslaw och söpotatispommes är ju också en riktig höjdare :D Måste fota och få upp ett recept på bloggen verkligen!

Svar: shit vad gott det lät!!!
Amanda Jonsson

#9 - - joré:

men å mycket fint!!!

#10 - - alexandra:

Heeej Amanda, här kommer en fundering från mig till dig som jag hoppas att du vill svara på trots att det kanske är lite personligt..?

Du har ju nämnt några gånger att i början av ditt och Filips förhållande var han superkär i dig, men du var osäker och visste inte om du vill gå in i ett förhållande pga omständigheter. Jag är just nu i typ samma situation, förutom att det är jag som står på andra sidan: jag är superkär i en kille och jag vet att han tycker om mig, men ändå går allt så långsamt och han känns så tveksam och jag blir gång på gång besviken av hans brist på engagemang för vårt förhållande.

Så min fråga är väl typ: Hur lång tid tog det för dig innan du insåg att Filip var The One? Och vad gjorde han under tiden, liksom: gav han dig mkt utrymme och space så du insåg att du saknade honom och ville ha mer, eller var han hela tiden närvarande och ivrig att träffas så du förstod att han hade känslor på riktigt? (Det jag undrar är egentligen den klassiska: SKA JAG SPELA SVÅRFÅNGAD ELLER EJ?) Har du, i egenskap av "den osäkra", några tips till hur jag ska bete mig, i egenskap av "den tvärsäkra"???

Jag skulle bli så tacksam för svar, alla mina kompisar verkar tycka att jag ska ge upp den här killen men jag VET att vi är ment to be, och det enda som håller hoppet uppe ibland är just tanken på att du och Filip är Det Perfekta Paret trots en knagglig början. <333

KRAM!!!

Svar: svar finns i mitt senaste inlägg nu. kram <3
Amanda Jonsson

#11 - - Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF:

underbart att våren är på väg!

#12 - - malin:

sluta aldrig tjata om våren. aldrig. lova det!

#13 - - Martina:

älskar att du pratar så fint om helt vardagliga grejer, du påminner mig om att man ska va glad för det man har och inte låta vardagen bli tråkig. trevlig helg till dig!

Upp