hemmasydd kjol på en måndag.

kjol
Hej!! Long time no outfitbild. Men nu jäklar. Dock så himla ovan med att stå framför kameran när en inte har sin mobilskärm framför sig och kan vinkla till ansiktet i rätt selfieposition. Måste öva.


kjol
Idag har jag på mig en grå t-shirt från primark och en kjol som jag sytt själv! Japp! Måste börja ha på mig hemmasytt oftare. Bra på måndagar, speciellt, tänker jag.


kjol
Nöjd pga har ätit plättar till lunch. Nu ska jag kila iväg till pendeln för att plugga i ett par timmar och i eftermiddag ska jag fika med en gammal skrivarkompis. Vi hörs. Puss puss.
 
#1 - - whiskeysour.blogg.se:

åh så himla fin du är!! så jäkla nice med egensytt!

#2 - - Alicia:

Jaaaa! Mer egensytt!! Jag rensade i garderoben härom kvällen och tog ut några sönderälskade trasiga plagg som knappast går att använda längre pga hål i armhålan och överallt, men som jag tänkte att jag ska försöka våga sätta saxen i för att göra till mönster att sy nya efter istället. Inspirerande med din måndagspepp då va!

Svar: Åh men vad smart! Ska göra detsamma! Har ett SÅ trasigt påslakan vars tyg är helt fantastiskt. Borde göra något utav det. Tack för peppig kommentar du! <3
Amanda Jonsson

#3 - - Matilda:

Ja! Det borde man verkligen! Så fin kjol.

#4 - - jasmine:

såå fin kjol

#5 - - Ebba:

Så sant! En blir så glad av att ha på något hemmasytt :)

#6 - - fgodling.blogg.se:

Åh så himla fin kjol! Och vilken perfekt grå t-shirt, gillar så mycket är det är högt i halsen eller hur en nu förklarar det haha.

#7 - - Sandra:

EH JA! är man så grym på att sy måste man nästan ha på sig egensytt varje måndag!

Upp