hemma och hemma.

mars mars
jag är hemma igen efter en veckas vistelse hemma i luleå. så himla luddigt vad som egentligen är hemma nu för tiden, men åh vad bra jag har haft det. jag har knappt vidrört datorn sedan tentainlämningen i fredags och har bara umgåtts med personer jag tycker om, ätit gott, åkt längdskidor, spelat piano och slappnat av. om en bortser från att jag sovit två timmar inatt är jag fylld med mer energi än på väldigt länge och filar på både blogginlägg och videos. min älskade filip fyller tjugo år idag och nu väntar jag bara på att han ska komma hem från piteå så att jag får överrösa honom med pussar, paket och ballonger. hörs snart igen.
 
#1 - - Daniella Caspian:

Hur får du din frankie att vara så fin??? allting jag har i närheten av min fastnar på tyget den är klädd i. vantar i väskan = hårig kalender. :(

Svar: den stannar oftast hemma pga så tungt med dator + kurslitteratur, och då håller den sig fin. men håller med om att materialet är lite knepigt.
Amanda Jonsson

#2 - - Frida G Svensson:

jag hade en frankie ända tills jag went digital och började med mobilen. Saknar ändå att ha en fysisk kalender att bläddra i. Har precis hittat din blogg och jag älskar den!

Svar: vad kul att höra! älskar "analoga" kalendrar. hehe.
Amanda Jonsson

#3 - - Alicia:

Ååh så fint och peppigt! Och din svantröja? Drömmmmen!

Svar: tack snälla! <3
Amanda Jonsson

#4 - - Sara:

Så himla bra blogg! Gärna mer inlägg om odling, tjoho! Har kört igång med avokado, basilika, och även sått tomater, paprika, chili och förgror potatis just nu. Typ tack vare dig som jag blivit helt uppslukad av odling haha! :")

Svar: åhhh men vad fint att höra. har ej satt några fröer ÄN. shit måste börja. blir något inlägg då. kolla in atilio.metromode.se - hon skriver massor om odling! så inspirerande!
Amanda Jonsson

#5 - - Beata:

alltså hade också velat åka norrut!

Svar: gör det!
Amanda Jonsson

#6 - - Tora Hansson:

Så fint att du mår bra och är fylld av energi. Ibland behöver man bara ta det lugnt och liksom slapna av.
Vilken fin tröja förresten!
Kram

Svar: Åh men verkligen. det behövs. tack så mycket snälla tora!
Amanda Jonsson

#7 - - Emelie:

Åh tröjan! Så himlans fin ju!!
Kram<3

Svar: tack så mycket <3
Amanda Jonsson

#8 - - Ida:

åh amanda, din blogg är så himla fin!! kram på dig.

Svar: tack så mycket snälla fina ida! <3
Amanda Jonsson

Upp