den fjärde mars under fyra år.

4 mars, 2012: jag var sjutton år och hade inte ens en smartphone och så gammal är jag. Denna dag hade sovit över hos min farmor tillsammans med Matilda. Farmor lärde mig att sticka och så provade vi hennes virkade löskragar och tittade i fotoalbum och klappade katten och gjorde sånt som en gör en söndag hos sin farmor. Typ åt god frukost eller kanske våfflor.


4 mars, 2013: jag var arton och pangförälskad. Läste en bok som skulle komma att bli en av mina favoriter: igelkottens elegans. Åt avokadomackor. Drack vaniljte och lyssnade på vinyler och lagade tomatsoppa hemma i Filips dåvarande minimala lägenhet och umgicks med favoritpersoner (antar att jag menade typ Evelina, Carl och Filip) och hade sportlov. Ah, vad jag saknar att ha sportlov.
4 mars, 2014: jag var nitton år och arbetslös och bar min rutiga kjol dag ut och dag in och hade det stökigt på rummet. Jag hängde med Filip på en av hans spelningar och färgade håret rött hemma hos Evelina under kvällen. Fast det är en annan historia. Gjorde inte så mycket under denna period. Ville förändra allt och fly.4 mars, 2015: jag var tjugo år när vi åkte till fjällen, Erik, Lisa, John, Anton, Filip och jag. Jag och Erik tog längskidorna ned till isen och vi pimplade och drack varm choklad med minttu och frös. Och så skrev jag. Lämnade in veckans skrivuppgift över ett knackigt mobilnät och drack vin samtidigt. Det var så jäkla härligt. Vill åka dit igen. 
 
Kram från den evige nostalgikern. Jag gillar er och jag gillar att blogga. <3
 
#1 - - madeleine:

åh gu vilket mysinlägg!!! älskar återblickar o gillar att du tillomed har dokumenterat datumet alla år. hoppas 4/3 2016 blir nåt fint att minnas också. pussokram!

#2 - - Amanda:

Tillbakablickar är så himla fina Älskar att gå tillbaka och se vad jag gjort innan :)

#3 - - Alicia:

Kuuul att få göra utflykt i arkivet alltså! Tycker farmorhänget med virkade kragar och stickverkstad lät helt underbart. Så fint minne <3

#4 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Jag började läsa Igelkottens elegans för jag har hört så mycket bra om den, men tröttnade efter ett tiotal sidor, men man kanske ska ge den en till chans? :P

Upp