bloggar jag följer.

 
Alicia Sivert.
Alicia bloggar om det hon skapar: hennes konst helt enkelt. Makalösa broderier, saksamlarpåsar och målningar. Hon har två katter som heter Tofslan och Vifslan som huserar i bloggen - hela den är en mysig atmosfär som inspirerar mig till att skapa vidare.
 
atilio.
Ännu en mycket inspirerande person, vid namnet Sandra. Bloggar om sin vardag, hur hon inreder sin lägenhet, om maten hon lagar och allt hon skapar. Hon har ständigt nya projekt och är vansinnigt produktiv. Har turen att få känna denna person över internet. Vi skype:ar då och då och inget gör mig så stärkt som att få prata med henne en stund.
 
 
Beata.
Beata blandar vardagsögonblick med pastellfärgade DIY-projekt. Och så fotograferar hon så bra. Och skriver fint.
 
 
Bonjour Vintage.
Madeleine klär sig i färgstarka klänningar, inreder ännu mer färgglatt och producerar en massa fantastiska saker. Snart släpper hon en bok, får sitt andra barn och så driver hon en svinfin butik i Kalmar samtidigt som allting. 
 
 
Cafévärld - cup of positive.
Hannah skriver fint och ärligt om det hon gör på dagarna, om tankegångar och drömmar och jag älskar hennes veganska frukostinlägg. Fylls av myskänslor varje gång jag tittar in här. Och så vill jag helst flytta till Skåne för där bor hon.
 
 
ELLEN MATILDA.
Jag och Ellen lärde känna varandra när jag precis flyttat till Stockholm och det var även då jag fann denna superfina blogg. Ellen skriver om sin vardag, sina journaliststudier och om vad hon tycker om. Plus att hon har världens finaste lilla lägenhet i Vasastan som en ju vill se bilder på hela tiden helst.
 
 
Elsa Billgren.
Jag älskar allt med Elsas blogg. Fotografierna, vardagstexterna, listorna, allt. Blir fylld av energi och vill omge mig med vackra snittblommor och helst ha tusen krukväxter överallt. Samt svänga runt i valfri vintageklänning.
 
 
Emmas Vintage.
Emma bloggar om vintageklänningar, hennes lägenhet och vad hon gör om dagarna. Hon var världens gulligaste unge och skriver så jäkla roligt. 
 
 
FLORA.
Jag har följt Floras blogg sedan jag gick i ettan eller tvåan på gymnasiet. Föll för hennes sätt att skriva och i år släpper hon en bok. Så grym och inspirerande person.
 
 
Fredrikapåvinden.
Fredrika bloggar om kläderna hon syr, mattorna hon virkar, om kollektivlivet i ett hus i Göteborg och om porslinskatterna hon samlar på. Hon driver Sypeppen, en grupp där vi samlas och visar upp våra skapade verk, hjälper och inspirerar och peppar varandra till att skapa mer. Hon är så vansinnigt peppig, skicklig och snäll. Det vet jag för vi sågs i Göteborg förra våren och mmm hon är bra. 
 
 
HanaPee.
HanaPee skriver så himla roligt och är så härlig. Och ärlig. Älskar allt från hennes outfittor till utläggningarna om hur hennes mage mår just nu och om när hon senast var på toaletten.
 
 
high five livet.
Ännu en bloggare som jag haft turen att lära känna: Chrissy! Hon skriver på ett sätt som får mig att fnittra och är så klok och bra. Enda nackdelen är att hon inte bloggar så ofta som jag skulle vilja annars finner jag inga fel med detta guldkorn till blogg. 
 
 
Jonna Jinton.
Jonna bor i ett hus i Västernorrlands skogar och får mig att uppskatta livet. Hennes fotografier är helt vansinnigt vackra och sättet hon lever på likaså. Jonnas blogg gör mig lugn. Och så vill jag flytta tillbaks till Norrbotten varje gång jag läser.
 
 
Julia - alltid mitt i prick.
Julia jobbar som copywriter här i Stockholm och lägger upp så bra innehåll på sin blogg. Varje gång. Allt ifrån outfits till hur hennes lägenhet ser ut. Och så lagar hon mat som jag vill äta helst varje dag.
 
 
Karolines vintage.
Karoline är från Piteå (grannstaden till Luleå) men bor i Stockholm där hon jobbar som musiklärare. Hon klär sig i fantastiska vintagekreationer och inreder sitt hem så mysigt. 
 
 
N E V N A R I E N.
Elin är fotograf och bildbehandlare och tar de bästa bilderna jag vet. Hon verkar så himla snäll och härlig och så är hon helt vansinnigt proffsig. Mycket av det jag lärt mig om foto har jag henne att tacka för.
 
 
nastasja.
Nastasja är en av de härligaste och mest godhjärtade personer jag fått lära känna och hennes blogg är fylld av samma värme. Älskar hennes vardagsbilder och fredagslistor.
 
 
Niotillfem.
Sandras blogg har varit min favorit i hur många år som helst. Jag älskar hennes sätt att skriva, såväl längre texter som korta rader under fotografier, och så klär hon sig så fint också. Varje inlägg är bra.
 
 
polichinelle.
Lovisa skriver om sin vardag, musik, kläderna hon bär och om MAT. Massa massa vegokäk all over the place och jag älskar det. Bäst är hennes vecko-summeringar av maten hon lagat. 
 
 
Sandra Leone.
Sandras blogg, som jag för övrigt följt i en herrans massa år, är till bredden fylld av mjuka lakan, ångande kaffekoppar och studentlivet i Göteborg. Hon skriver på ett fint sätt och bilderna är så jäkligt krispiga och fina.
 
 
sastronauten.
Ännu en Sandra! Hon bor i Jakobstad, i Finland, och pluggar grafisk design. Bilderna är färgstarka och hon skriver på ett sätt som fångade mig från första stund. Har inte hängt med länge på denna blogg men den gör mig jäkligt glad.
 
 
Sofia Byström.
Min härliga vän Sofia tar fantastiska bilder på inredning. Och på mat. Och så bakar hon helt sjukt fina bakverk som jag vill äta upp helst nu. Så mysig och välskriven blogg. 
 
 
UnderbaraClara.
Clara skriver om livet på landet i Västerbotten. Hennes hem är fantastiskt, hur hon klär sig likaså och jag är så glad att ha funnit denna blogg. Hon är ju verkligen bloggveteran men jag är en av få som inte följt henne hela livet.
 
 
Vardagsbrus.
Frida är fotograf och ljuset i hennes bilder är det bästa jag vet. I korta rader lyckas hon förmedla mycket av sin personlighet och jag blir alltid glad när hon uppdaterat sin blogg.
 
 
VICKY.
Vicky bor i San Fransisco där hon studerar och lever lajf. Hade turen att träffa detta färgsprakande energiknippe i vintras och det är jag glad för. Hennes blogg ger mig värme.
 
 
vinylbrus.
Hanna går första året på gymnasiet och påminner mig om den tiden. Fast med värme. Allt här, text och bild, är så fint. Korta rader som känns mycket. 
 
 
withheartshapedbruises.
Josefine bor i Göteborg och bloggar mest om det hon syr: vilket är fantastiskt, alltihop. Mycket inspirerande person. Ja tack.
 
 
Dessa bloggar följer jag på bloglovin' just nu. Har jag missat någon som hos er är en glasklar favorit? Tipsa gärna! 
 
#1 - - Sofia Kihlström:

Gillar när du tipsar bloggar 👍🏼👍🏼 själv läser jag mest livskicksbloggarna för att påminnas om att det faktiskt finns hopp i detta sjuka samhälle...

#2 - - Ida:

Tack för tipsen, det känns som att det kan finnas en eller två nya favoriter eller bland dem :)

#3 - - jasmine:

tack för tips på massor nya bloggar att läsa :-)

#4 - - Vicky:

tack för nya tips såväl som länk! din blogg ger mig värme med <3

#5 - - Nastasja:

Åh, kul med lite nya att läsa! Och tack för länken och de så fina orden. Du är underbar!

#6 - - Sandra Snellman:

Så många fina bloggar <3 känner mig ärad att få va med på en lista tillsammans med så många bra!

#7 - - Karoline:

Åh, älskar bloggtips!
Och tack för peppen till min blogg där. Så mycket länk-love! Trevlig helg gullis!

#8 - - Daniella 🌙:

Isolatedyouth, jennifers blogg och Jennifer själv är fantastiska.

#9 - - Anna María:

Toppentips på många bloggar jag redan läser, men även några nya! Ska såklart kolla in på en gång.

#10 - - lovisa:

tack finis!! <3

#11 - - Ellen:

Åh, vad gulligt att jag fick vara med :')
Måste flika in också att om det är någon som har en fin och härlig blogg så är det du!

#12 - - Isabell:

Så himla bra tips ! =)

#13 - - joré:

jag som precis var på jakt efter nya bloggar att läsa! så fina tips.

#14 - - Alicia:

Hallåå, vad fin du är!! Thanks for the luuuuv och vad najsa tips! Nu vet jag vad jag ska ägna mig åt första lediga minut :):):)

#15 - - Beata:

älskar tips <3

#16 - - Kristine:

Takk for tips! :D

#17 - - Josefine:

åh men gulligt! <3

#18 - - Louise:

Ååh har fått lite flera bloggar att kika in på när bloggsuget smyger sig på! :)

Jag tycker väldigt mycket om Isabelle Pedersens och Emily Dahls bloggar. http://isabellepedersen.se/ http://emilydahl.se/

#19 - - Fredrikapåvinden:

<3<3<3 Tack fina amanda! <3<3<3 Och så mycket fina bloggar!

Upp