pappersblommor.

juni
Jag blev SÅ inspirerad när Beata laddade upp växter hon gjort i papper på sin blogg. Blev helt besatt av tanken på pappersrosor, pappersmurgröna och bara allt. i papper. Så förra veckan gick jag till Panduro och köpte en massa färgade papper för att göra egna. Min tanke var att göra en blomkrans sådär lagom till midsommar men pga tidsbrist hann jag inte längre än såhär. Nåväl, det får ändå bli mitt första bidrag någonsin till Monthly makers. Kul ju!!
 
 
juni
Förra veckan köpte jag äntligen en skärmatta + en papperskniv. Och nu gör jag knappt annat. Investerade också i en limpistol och har förutom blommor suttit och gjort ett litet pappershus som är det första i en hel stad som ska bli tillverkad någon gång. Men det får ni se senare.
 
 
juni
Förutom rosorna blev det två enklare blommor också.


juni
Helt vansinnigt gulliga är dom.
 
 
juni
Om en vill lära sig att tillverka egna pappersväxter rekommenderar jag Fideli Sundqvists bok Paper Garden varmt. Sjukt välgjord och inspirerande. Beata har också gjort en guide på hur hon tillverkat sina blommor. Fint det. <3
 
Återkommer när jag tillverkat fler blommor så får vi se vad det blir av det hela. 
 
#1 - - Mikaela:

Så fina!! Vad är det du har i mitten på blommorna som inte är rosor? Jättegulliga! Vad roligt att du är med i Monthly Makers den här månaden :D

#2 - - Embla:

blommor <3333 pyssel <3333333

#3 - - Linnea | (Chick)peas & Understanding:

Alltså heart eye emoji som fan på detta!!! Ser med spänning fram emot att se vad mer du skapar i med pappren och limpistolen!

#4 - - madeleine:

mennn så fina! och förstår inte hur du lyckas bra med allt du tar dig an?! en annan vågar knappt testa hehe. heja dig!

#5 - - Wilda:

Så himlans fina blommor! Jag blev jätteinspirerad av pappersblommorna jag också, men jag hade redan tusen idéer i huvudet. Pappersblommorna får vänta tills de levande inte stjäl all uppmärksamhet. ;) Vad glad jag blir att du är med på Monthly Makers denna månad.

#6 - - joré:

så söta!! måste absolut ge det ett försök.

#7 - - Christin:

Tycker också de pappersblommorna var tokfina. Fick själv lust att göra ett par, men ja, så var det där med tidsbristen igen. Jättefina, hursom!

#8 - - Alicia:

Lätt topp-3 bästa grejer någonsin med dig i Monthly Makers! Ser fram emot att se kransen när du hinner färdigt för blommorna är sååå fina, älskar färgen, och kommer göra sig dunderperfekt i ditt hår.

Upp