nya jeans-glädjen.

DSC_7763
DSC_7766
Jag har nya jeans! Är verkligen så glad över dom. Har så svårt att hitta jeans som passar min kropp; passar de i midjan är de för tajta på låren och över knäna, och tvärtom. Jag vet inte hur många olika "wide leg"-jeans jag provat som suttit som ett par stuprörsjeans, som för visso också är fint men nu har jag verkligen velat ha just denna modell. Och äntligen; dessa är perfekta!!! Höga i midjan men lösa över benen. Så himla sköna också. Modellen heter Taiki och kommer från Monki (som det mesta jag har på mig) och har ni samma byxproblem som mig så är dessa ett supertips!! 
 
Skorna är nya också förresten, från Superga. Tycker att det är så fint med vita tygskor.
 
#1 - - Carina:

TAKK! Har lett etter sånne jeans som passer min kropp og var nettopp på Monki og prøvde disse og de var perfekte. Så: takk :) Hadde begynt å gi opp!

Svar: Åh vad roligt att höra! Kul att kunna hjälpa till :')
Amanda Jonsson

#2 - - Nastasja:

Perfekta ju! Älskar när de slutar vid ankeln eller strax ovanför. Grymt köp :D

Svar: Eller hur!! Puss 💛
Amanda Jonsson

#3 - - diskmaskinsavstängning:

snyggt!! :)

#4 - - Vicky:

alltså jag ORKAR inte ens prova jeans för att jag vet att de aldrig passar typ. men GRYMT jobbat, asfina!! puss gulli

Svar: Alltså exakt samma här. Så jobbigt varje gång när en krånglar med jeans som ändå inte kommer passa i provrummen. Men nu - äntligen. Puss!
Amanda Jonsson

#5 - - Sandra Snellman:

Helt perfekta ju, heja! Fy vad det är svårt att hitta bra jeans som passar, för mig är allt för långt, tror jag ärligt talat inte har ett enda par byxor som jag inte varit tvungen att a) sy upp b) klippt av c) vikt upp.

#6 - - Linn:

Så fina! måste inn och testa! Vart är din fina tshirt från?

Upp