musikprojekt & murgröna.

juni
I torsdags hade jag och Filip ledigt samtidigt. För en gångs skull.


juni
Så vi tog bussen in till Skanstull, gick förbi dessa lummiga väggar och styrde stegen mot en studio som Filip fått tillgång till.


juni
Och så ägnade vi oss åt att fila på idéer, lägga sång, försöka övertyga varandra om vilket synthljud som var mest rymdigt etc.


juni
Minns ni när jag laddade upp MAGO KLAGO i höstas? Ja, nu händer det grejer med det musikprojektet igen ska ni veta. Så pepp!!! På tisdag ska vi sitta i studion och svettas igen och väcka liv i de idéer som uppkom då vi drack öl sist hehe. Älskar att vi gör sånt här tillsammans och ständigt lyfter varandra.


juni
Vi hängde i studion precis hela dagen men tog lunchpaus i form av baguette + sallad + hummus.


juni
Det var varmaste dan på länge så då passade det att äta i en park / innergård.


juni
juni
Framåt kvällen gick vi hem och så var det med den dagen. Kommer dela med mig av våra fancy music plans så fort det händer mer. Om ni vill veta asså!!! Puss puss puss.

#1 - - lovisa:

alltså ÄLSKAR detta. relaterar helt klart till att sitta och musicera och spela in och ha studiohäng med sin partner. otroligt najs och väl tillbringad tid! (!!!!) älskar även dina skor, men det har jag säkert redan sagt.

#2 - - Nastasja:

Åh, sån längt jag får i kroppen efter att ha någon som älskar musik mycket, haha. Min pojkvän lyssnar typ bara om jag sätter på.. Men STOR like på nya projekt, gillade ju Mago Klago massor.

#3 - - Tora (torahansson.blogg.se):

Älskar Mago Klago. Lyssnar på den ibland faktiskt, så bra

#4 - - whiskeysour.blogg.se:

åh gud så underbart med musiken!

Upp