en dag i spanien.


Vi var i Spanien! Mamma och pappa bjöd med mig och Filip till en vecka på Mallorca, och efter en lång tid av stress, sysselsättning på 225% (resultatet av när skola och jobb krockar), var det räddningen. Vi spenderade i stort sett hela veckan med att ligga på varsin solstol, läsa böcker och bada när det blev för varmt. Såhär såg onsdagen ut.Frukost! Ostmacka och florsockerpudrad croissant. Och kaffe. Efter ett par timmar på stranden duschade vi och drack cider på hotellrummet.Sen mötte vi upp mammsen och pappsen och tog bussen till Palma.Där fanns det palmer. :)))))Och vi åt glass såklart. Precis som varje dag den resan.Jag trodde att Palma skulle vara litet och typiskt turistigt; ni vet med marknader som bara säljer samma saker, restauranger med svensk meny etc, men ack så fel jag hade. I själva verket är det en väldigt stor stad, mamma och pappa tyckte att det kändes som en blandning av Paris, Stockholm och London. Och det var så himla fint!Gamla hus och byggnader, fontäner, slingrande växter i lerkrukor på balkonger, smala gränder och små barer.Jag såg ut såhär. I topp och kjol från Monki.Och här är Filip. Visst är hans Norrbottenstatuering fin?Turisterna.Vi promenerade runt länge, tjafsade om restauranger (ni vet, dilemmat när en först ser tusentals restauranger överallt, och sedan inte hittar någonting när alla blivit superhungriga?) och hamnade sedan på en uteservering där vi åt tapas och drack rödvin. Mmmm. Bra kväll.

resor & upptåg | glass, mallorca, monki, palma, resor, spanien, tapas | |
#1 - - Annie - lättlagat vegokäk:

Åh vad du var värd en veckas semester verkar det som! <3

#2 - - Simone i Spanien:

Har aldrig varit på Mallorca, men vad skönt att slippa det överdrivet turistiga. Runt Malaga är det verkligen exakt så - restauranger med fula bilder och översättningar på engelska och fullt av skräp till försäljning.

#3 - - christin:

Så fint! Semestertjafs, alltså. Den lyxiga varianten av tjafs fast ganska brutalt i ögonblicket, känner igen det allt för väl. Haha. Älskar förresten "I varje ögonblick är vi fortfarande vi liv", läste den över en helg ensam på hotell. Älskar hans osentimentala och råa skrivstil!

#4 - - Ebba:

Vill verkligen åka till Palma, har hört så mycket fint om den staden!

#5 - - Fredrikapåvinden:

Alltså så fint! <3 <3 <3

#6 - - ISA:

Palma är så himla himla fint och perfekt stad, där finns allt <3 drömmig dag också hörrduu!

#7 - - Daniella Caspian:

åh, har velat åka till palma en lång tid nu, extra mycket efter dina inlägg!

#8 - - madeleine:

åh alltå hade verkligen samma tanke som du när jag var på mallorca förra året! blev SÅ impad å kär för det var inte alls som jag tänkt mig. vad fint att du hade det så bra finis

#9 - - Linnea:

Åh det ser så fint ut! Och bara tanken (och bilden!) på croissanter gör mig orimligt glad???

Upp