en av alla ljumna sommarkvällar.

För någon vecka sedan slutade jag jobbet tidigt för att plugga inför terminens sista tenta. När jag sedan tröttnat på plugg drog jag på läppstift, flätade håret och hoppade i mina nya favoritjeans


DSC_7734
Sen åkte jag till Vasastan och mötte upp Ellen. Vi hade bestämt oss för att picknicka i Hagaparken. Sånt gos.


DSC_7736
Hon hade lagat middag till oss!!! Vi åt wraps med svingod sötpotatisröra, avo och grönsaker och drack rödvin. Plus pratade om vad tusan en ska göra efter studierna, i livet, när en blir stor, om personkemi och relationer och allt vi måste hinna göra i sommar.


DSC_7729
Här är hon. Hon e så fin. Och jag är så glad att jag lärt känna henne; att hon mejlade mig när jag precis flyttat hit i vintras och att vi klickade direkt. <3


DSC_7737
Vi satt kvar i parken länge och när jag skulle ta tunnelbanan hem promenerade jag genom detta fina. Lyssnade på Kents nya album, på Håkan Boma Ye! (detta var några dagar innan jag såg honom på Ullevi) och kände mig så lyrisk och lätt att jag valde att promenera flera stationer och sedan råkade ta tuben åt helt fel håll och ja jag kom hem typ 1,5 timmar senare men det gjorde ingenting.

#1 - - Annie - lättlagat vegokäk:

Fan vad du är snygg i dina nya jeans! Och hur gööör man för att fläta håret på sig själv sådär? Tkr det är omöjligt </3

#2 - - Ellen:

ÅH!! <3 Alltså detta var en så himla härlig kväll! Och är så glad att du svarade på mitt mejl och att vi nu har lärt känna varandra, finis!!

#3 - - Fanny:

Vilken härlig eftermiddag!

#4 - - Elina:

åh, en aning avis på allt du ha för dig, haha! du är så himla fin!

#5 - - Linda:

Åh, vilken drömkväll! Precis sådär ska det ju va på sommarn! :)

#6 - - Fredrikapåvinden:

Älskar att hitta nya vänner. Så fint! <3 och ÄLSKAR att du är tillbaks här. Du har varit saknad <3 Ska bli fint att så småning om få se allt fint du hittat på.

#7 - - FREEDOMtravel:

Vilken trevlig och mysig resa!

Upp