Livsuppdatering och dubbla frukostbilder.


Livsuppdatering:
- Evelina var här i två nätter. Hon hade med sig sweet and salty popcorns från London och jag visade henne min standardpromenad från Årsta till Skanstull. Vi åt vegoburgare, gick på Johans spelning och drack öl med Filip och Liv. Nu är hon i Luleå och jag saknar henne redan. 

- Jag vill för mycket, startar projekt efter projekt efter projekt och känner mig konstant medelmåttig och det kommer aldrig bli något av det här. Inser att det bara är jag som sätter kraven på mig själv, hoppas på att någon dag räcka till för mig själv. 

- Vi flyttar snart. Om en månad bra. Hade flyt och fick tack vare Sofia tag på en tvåa på 55 kvadrat med balkong där vi kan stanna en längre tid utan att oroa oss för ett utflyttningsdatum som närmar sig. Längtar massor. 


- Jag jobbar på en ny blogg. Kodar och planerar. Har länge känt mig kvävd av blogg.se och tror att en nystart blir perfekt. Snart är den klar, mest troligt. 

-Har nu varit ihop med Fille i tre och ett halvt år. Det är så knäppt. Nyss var vi gymnasieungdomar och drack te på golvet i hans etta på sjutton kvadrat, snart flyttar vi till vår tredje lägenhet ihop. 

Hur mår ni?

#1 - - Vicky:

tycker om detta inlägg så mycket. låter så hoppfullt. puss!!!

Svar: tack snälla! <3
Amanda Jonsson

#2 - - ISA:

jag tyckte också om detta SÅ SÅ mycket. Du känns pepp och livssugen, det gillar vi! Och hurra för läggan, det är fasen något att fira!<3

Svar: åh men fint att du säger det! tack <3
Amanda Jonsson

#3 - - Ajli Müller:

åh vilken härlig lista av händerser, och så spännande med ny lägenhet och ny blogg!

Svar: tack julia!!
Amanda Jonsson

#4 - - Fredrikapåvinden:

Hej Amanda! <3 Va fint och spännande det låter ändå. Jag älskar att vi får följa med dig och se glimtar ur ditt liv. Och så mycket igenkänning på att starta hundra projekt för att sedan känna sig otillräcklig när ingen av projekten blir klara snabbt nog...

Jag har det fint. Flyttar ju också snart och det känns så himla spännande så nu går jag mest runt och väntar på det samtidigt som jag försöker ta tillvara på de sista dagarna i gbg. Puss på dig! <3

Svar: tack snälla fredrika och detsamma detsamma till dig <3 ser fram emot att följa din flytt också. vi kommer nog få det väldans bra båda två. <3
Amanda Jonsson

#5 - - madeleine:

ååh va fint, alltihop!! <3

#6 - - malin:

vilken fin uppdatering! tack, det är ganska bra här. är lite pms:ig ikväll, men försöker trösta mig med att i morgon är en annan dag. ser fram emot nya bloggen!

Svar: pms suger och allt men skönt att det ändå är rätt bra. och tack för din kommentar <3
Amanda Jonsson

#7 - - Emma:

Hej fina du! Vilken härlig uppdatering, jag blev inspirerad, och det är ju alltid trevligt!
Här är det hyfsat bra, jag ska börja journalistprogrammet i höst och har för tillfället semester men den ägnas mest åt ångest och tivel på att jag kommer klara det här och dumma tankar såsom "varför skulle jag vara bättre än någon annan på att skriva"?
Kul med en ny blogg! Kram trogen läsare i norrland

Svar: Emma! Det kommer gå jättebra för dig på journalistprogrammet. Tänk inte sådär, du har ju fan kommit in <3 <3 Du kommer klara det galant. Passa på att njuta av semestern så kommer alltid annat ordna upp sig efteråt. <3 <3
Amanda Jonsson

#8 - - Christin:

Hej!!!! Håller med alla oavanstående. Hoppfullt och igenkänning på samma gång. Ang blogg var det det bästa jag gjort med den so far- flytta den till eget domän! Skall bli kul att se. Heja dig, du duger! K

#9 - - lovisa:

finaste inlägget amandis! <3

ps. *utmanade* dig här i en matfrågegrej, kolla om du vill ådé: http://polichinelle.se/2016/august/tio-matfragor.html pöss!

Svar: vad snäll du är lovisen! åh, jag såg det minsann. kommer besvara utmaningen i min nya blogg som kommer *snaaart* förhoppningsvis. <3
Amanda Jonsson

#10 - - Beata:

åh va härligt med flytten! grattis!

Svar: tack snälla! det ska bli så himla skönt!
Amanda Jonsson

#11 - - Embla:

åh så bubbligt peppigt inlägg, själv längtar jag efter höst så jag nästan spricker. vill tillbaka till rutiner, se löven ändra färg och vira in mig i min halsduk.

Svar: tack fina embla! jag känner precis likadant. har börjat lyssna på säkert! igen, då vet man att hösten är på väg trots allt.
Amanda Jonsson

#12 - - Ida:

Åh är så glad att jag hittade din blogg! Älskar dina bilder och hur du skriver 👏

#13 - - Ida:

Åh är så glad att jag hittade din blogg! Älskar dina bilder och hur du skriver 👏

#14 - - Rebecka:

Har precis hittat din blogg och ville bara säga hej och hälsa att jag tycker den är riktigt fin <3 Jättebra bilder och inlägg, ska bli kul att följa :)

#15 - - Evelina:

Det är så skönt strå bo någonstans där en inte blir utkörd efter 4 månader. Där en kan slappna av och bara bo en stund

Upp