antagen till utbildningen jag vill läsa.

juli
Jag kom in på utbildningen jag sökt till hösten - så himla kul! Så från och med augusti, och i (hjälp) tre år framåt kommer jag läsa programmet IT, medier och design på Södertörn. Om det är bra, vill säga. Det är ju så svårt att veta såhär innan men jag tänker att jag tar det termin för termin, och skulle jag inte trivas så har jag typ sjuttioelva utbildningar till som jag vill läsa. Fördelen med att ha för mycket en vill göra. Så jäkla pepp inför att plugga igen i alla fall. <3 
 
Såhär står det i programmets beskrivning:
"Medieteknik är programmets huvudområde och det tvärvetenskapliga ämne som studierna kretsar kring. Du kombinerar kurser om hur medie- och informationsteknik påverkar individer och samhället med praktiska moment som webbproduktion, internetpublicering, grafisk design, medieproduktion, postproduktion, webbprogrammering, interaktionsdesign, designmetodik och informationssystem."
 
Låter så kul, tycker jag! Nu ser jag fram emot hösten. Ni andra som sökt utbildningar, hur har det gått för er?
 
#1 - - whiskeysour.blogg.se:

åh vad kul! har pluggat kurser i psykologi ett år nu i Gbg och fick reda på idag att jag också kommit in på ett program till hösten som heter medier, estetik och kulturellt entreprenörskap och jag är himla peppad!!

#2 - - matilda:

vad kul! står som reserv 6 på södertörn, fast deras fritidspedagog utbildning. så vi kanske ses på campus ;)

#3 - - matilda:

och blev antagen på mitt andrahandsval förresten, som var på Stockholms universitet :)) men vill helst gå på södertörn!

#4 - - madeleine dufva:

grattis vad kuuul!!! heja dig 😚 jag samlar kraft för att tenta av det sista från gymnasiet så att jag SEN kan söka nåt. om jag vågar..... 🤓

#5 - - M:

Grattis!!! :)

#6 - - Sandra Snellman:

Grattis! Låter superintressant ju! :)

#7 - - Sandra:

Men åh, vad roligt! Grattis Amanda <3

#8 - - Emelie:

nej gud vad roligt!! stort grattis till dig!!
kram<3

#9 - - Frida Svensson:

vilken glädje att du kom in! grattis! jag minns själv när jag sommaren 2008 nervöst uppdaterade min mail för att se om antagningsbeskedet till juristprogrammet hade kommit. Jag kom in, jag gick klart, och nu jobbar jag. My god, kan knappt fatta att tiden gick så snabbt!

#10 - - joré:

åh grattis!! hoppas du stormtrivs!

#11 - - Christin:

Wow, grattis!!! Så kul!! Haha, jag påbörjade fyra (!) utbildningar innan jag gick klart. Men så bra till sist!!

#12 - - hanna, förbanna:

grattis!

#13 - - Elin:

Åh, vad roligt! Grattis! :)

#14 - - Malin:

Jag har läst den utbildningen (examen 2015) och måste nog säga att jag tyckte den var FÖR bred för min smak. Hade velat grotta ner mig mer i design, men då borde jag kanske gått en annan utbildning :)

Andra terminen var väldigt tung då man arbetar med databasbygge. Där var det många i min klass som droppade av. Så kämpar du dig igenom det bara, så kommer det nog gå bra!

Lycka till!

Svar: tack malin! ja, det är det jag räds lite för också, samtidigt som det känns kul. men vill inte bara bli halvbra på flera olika delar, så får se vad jag tycker om utbildningen. om det inte känns bra efter en termin så söker jag ngt annat! tack!
Amanda Jonsson

#15 - - Emma:

Det programmet har jag läst ;)

Upp