du ger mig allt och ingenting.

Ni vet ju att jag fastnar i låtar. Inte sådär att jag går runt och trallar på en catchy refräng; jag blir fullkomligt besatt. Lever i låtar, lyssnar konstant, kan inte lyssna på annat. För vissa låtar verkligen ekar och värker och skriker i bröstkorgen och måste måste måste lyssnas på så mycket att det knappt går längre. 

Nu har jag hittat en två tre fyra, ett helt album (EP) fyllt av sådana låtar. Det är så fullkomligt, så vansinnigt bra. Jag vill flytta in i varje synth-arpeggio, varje textrad, varje melodi. Verkligen bo i dom och inte göra annat än att njuta av det här sjuka som bara viss musik kan få mig att uppleva. Ähhh, fan, det är så jäkla bra bara. Hur sjutton har jag missat hennes musik? Lyssna:

Närke av Hanna Järver

(Mina absoluta favoritlåtar, om jag måste välja, är Närke och Anekdoter och Alabamatröjan och äsch, lyssna bara på hela albumet)

#1 - - Martina:

Hanna Järver <333
Mina favoriter på EP:n är Anekdoter och Kan nästan lova, men alla hennes låtar är verkligen så bra. Håller helt med i att en blir helt fast i hennes musik.

#2 - - Sandra Leone:

Den låten är så bra plus perfekt att cykla megasnabbt till.

#3 - - vit köksblandare:

Bra låt

#4 - - Inez:

Åh, älskar när man hittar sånna låtar! Ska lyssna direkt! :D

#5 - - Jessica:

Åhhh har lyssnat massor på Alabamatröjan, men måste genast lyssna på resten!!!!!! Är albumet nytt??? Tror inte jag hittade det när jag hittade henne för första gången???
Och alltså jag är precis likadan när det kommer till låtar, haha. Kan. Inte. Sluta. Lyssna. Ibland lyssnar jag tom sönder dem. </3 Ack. Men så får det vara för det är så PASSIONERAT de där första tretusen lyssningarna. <3

#6 - - Nikita:

Hej fina du!

Jag har precis startat en träningsblogg Isilife. Vill du kika in och kolla? Hade blivit superglad verkligen. Och ännu gladare om du ville slänga in en kommentar, och kanske säga vad du tycker, eller ge lite feedback?

Puss på dig, Nikita

www.nikitalindblad.isilife.se

Upp