Livsuppdatering och dubbla frukostbilder.


Livsuppdatering:
- Evelina var här i två nätter. Hon hade med sig sweet and salty popcorns från London och jag visade henne min standardpromenad från Årsta till Skanstull. Vi åt vegoburgare, gick på Johans spelning och drack öl med Filip och Liv. Nu är hon i Luleå och jag saknar henne redan. 

- Jag vill för mycket, startar projekt efter projekt efter projekt och känner mig konstant medelmåttig och det kommer aldrig bli något av det här. Inser att det bara är jag som sätter kraven på mig själv, hoppas på att någon dag räcka till för mig själv. 

- Vi flyttar snart. Om en månad bra. Hade flyt och fick tack vare Sofia tag på en tvåa på 55 kvadrat med balkong där vi kan stanna en längre tid utan att oroa oss för ett utflyttningsdatum som närmar sig. Längtar massor. 


- Jag jobbar på en ny blogg. Kodar och planerar. Har länge känt mig kvävd av blogg.se och tror att en nystart blir perfekt. Snart är den klar, mest troligt. 

-Har nu varit ihop med Fille i tre och ett halvt år. Det är så knäppt. Nyss var vi gymnasieungdomar och drack te på golvet i hans etta på sjutton kvadrat, snart flyttar vi till vår tredje lägenhet ihop. 

Hur mår ni?

du ger mig allt och ingenting.

Ni vet ju att jag fastnar i låtar. Inte sådär att jag går runt och trallar på en catchy refräng; jag blir fullkomligt besatt. Lever i låtar, lyssnar konstant, kan inte lyssna på annat. För vissa låtar verkligen ekar och värker och skriker i bröstkorgen och måste måste måste lyssnas på så mycket att det knappt går längre. 

Nu har jag hittat en två tre fyra, ett helt album (EP) fyllt av sådana låtar. Det är så fullkomligt, så vansinnigt bra. Jag vill flytta in i varje synth-arpeggio, varje textrad, varje melodi. Verkligen bo i dom och inte göra annat än att njuta av det här sjuka som bara viss musik kan få mig att uppleva. Ähhh, fan, det är så jäkla bra bara. Hur sjutton har jag missat hennes musik? Lyssna:

Närke av Hanna Järver

(Mina absoluta favoritlåtar, om jag måste välja, är Närke och Anekdoter och Alabamatröjan och äsch, lyssna bara på hela albumet)

två spegel-outfits.


Favvisklänningen från Urban Outfitters. Ny polotopp med snirkliga ärmar, från Monki. Min nya bästa klädsel: matchande set! Linne och korta korta shorts i svingulligt tyg. Från Monki, också. Badringsmönster! Perfekt färgskala! Hög halsringning! Japp! Älskar den.

Upp