min tisdag. vår treårsdag.

january
jag går upp vid sju om vardagarna nu för tiden. ibland vid åtta-nio, men oftast vid sju och jag är så nöjd över att jag orkar ta mig upp. min rutin är att gå in i köket direkt jag går upp, hälla i frysta bär och banan i mixern och sedan äta smoothie ur skål till frukost. jag är aldrig särskilt hungrig om morgonen och tycker att det är betydligt lättare att äta något kallt med sked än en mastig havregrynsgröt eller torr smörgås. så då äter jag min smoothie, helst vid köksbordet (som ju står i vårat vardagsrum), samtidigt som det ljusnar ute. med datorn framför mig, för plugg eller allra helst youtube-tittande. så även i tisdags.


january
jag var fortfarande lite förkyld och låg på soffan under förmiddagen för att läsa kurslitteratur. varvade de tyngre superakademiska böckerna med denna härliga.


january
efter lunch fick jag nog - grannarna bredvid renoverar sin lägenhet och en blir lätt tokig av allt borrande och hamrande - och åkte över till skanstull för att dricka kaffe och plugga på lilla caféet på söder. 


january
jag slog mig ned i en fåtölj på övervåningen med kaffe ur rosa kopp och nyköpt skrivblock. dock var det inte så lugnt som det brukar där. personalen tyckte nämligen att det passade sig fint med svinhög reggae-musik dagen till ära. nåväl, fick en del plugg gjort i alla fall.


january
klockan sjutton noll noll mötte jag upp filip på götgatan: vi skulle ju fira vår treårsdag. först drack vi en öl som blev två på carmen.


januaryoch sedan gick vi till la neta. efter att jag pratat så entusiastiskt om stället sedan jag var där med nastasja, chrissy och vicky tyckte filip bestämt att han också skulle få smaka på deras quesadillas. 


januaryjanuary
vi beställde in några vegetariska varianter var och delade även på majschips och svingod guacamole. han älskade det.


january
sedan gick vi ut för att ta en öl till på en bar jag glömt namnet på.


january
han är så himla fin.


january
och jag var så glad över att få fira tre år ihop!! det är så stort.


january
kvällen avslutades med bubbel på musslan där vi lyssnade på ett mysigt litet band som spelade, pratade om allt vi hunnit göra under tre år och planerade ett musikprojekt som skall bli av. vänta bara. snart kommer det största ni hört. *hybris*
 
mmm. så mysig kväll. <3

#1 - - Tora (torahansson.blogg.se):

Åh, vad mysigt det ser ut. Älskar verkligen dina bilder Amanda<3. Kram!

#2 - - Daniella Åberg:

Åh <3 och jag blir så avis på hur ljust tidigt ni har det!

#3 - - Evelina:

Vad är det du pluggar?

#4 - - Lili:

Vad mysigt det ser ut att ha varit!

#5 - - Amanda:

Vilken mysig dag ni verkar ha haft!

#6 - - Vicky:

vad kul att filip gillade la neta! <3 och NI i allmänhet <3 <3

#7 - - Ensammatankar:

Åh vilket sammanträffande (eller egentligen inte) men jag åt på La neta när jag var i Stockholm förra vecka! Så himla gott!

#8 - - Karin :

Sicken mysig dag! Jag hittade just hit och vill bara slänga iväg ett superhärlig-blogg-här-fortsätter-jag-kika-in-meddelande. Hur träffades du och Filip? Trevlig tisdag!
/Karin

#9 - - chrissy:

jaaa vad kul att filip gillade stället!! så fint inlägg <3

Upp