tjugonionde februari.

sista februariDet är sista februari. Den tjugonionde, till och med. Det är ju inte ofta. Jag har spenderat min dag, än så länge, med att ta tunnelbanan till centralen och äta lunch på Sally Voltaire & Systrar tillsammans med Isabella, en klasskompis från skrivarkursen jag läste förra året. Eftersom att kursen var på distans hade vi aldrig träffats innan men eftersom att vi skrivit till varandra och läst varandras texter under flera veckors tid så kändes det, på något underligt sätt, som att vi kände varandra. Det var väldigt fint att ses och nu vill jag bara försöka hitta tiden till att skriva igen.


sista februari
Jag har en ny tröja förresten. Min snälla mamma köpte den till mig på H&M i lördags och jag vet redan nu att det är min nya favorit. Duvblå, midjekort och zickzack-ig nedertill. 


sista februari
Ikväll ska jag mest bara försöka läsa den kurslitteratur som måste vara läst inför de tre (!) seminarier jag har i veckan, och imorgon är det mars! Åh. Våren är verkligen min favoritårstid.

#1 - - Fredrikapåvinden:

Alltså den tröjan! <3

#2 - - whiskeysour.blogg.se:

åh så himla härligt när man träffar människor och man klickar direkt på det sättet!

#3 - - Isabell:

Hej du fina!
Har läst i ditt arkiv från och till hela dagen - mellan pluggtimmar och stalltid - älskar sådana bloggar som liksom etsar sig fast på näthinnan, så förtjust i din blogg!
Ha det fint :)

Svar: Men åh! Tack! Du anar inte hur mycket glädje denna kommentar skänkte mig ikväll. Tack tack tack. Såna som du får en att vilja fortsätta skriva på internet. Kram. <3
Amanda Jonsson

Upp