sånt jag allra helst köper just nu:

monday
badbomber från lush. jag testade denna färgsprakande lilla varelse i tisdags och den var så fin i badet. som en blå explosion med rosa virvlar. plus massa glittrig konfetti. jag älskar att bada badkar, förresten. få saker är så avslappnande just nu. och jag är ju rätt dålig på att slappna av, så det behövs verkligen. i dessa tider och alltid. lyssnar ibland på podcasts men senast läste jag. det toppade listan. så härligt.


monday
jag köper dessutom schampo och balsam, från samma ställe. mitt hår verkar trivas med rehab-schampot så jag köpte en större flaska sist då min nuvarande snart är slut. det kostade en slant men med tanke på att jag tvättar håret så sällan bör det räcka länge, tänker jag. tänkte även testa ett nytt balsam, american cream, med doft av jordgubbsmilkshake. låter inte dumt det. förresten, när jag var på lagerhaus förra veckan köpte jag två assietter till - på rea, ni vet. det räckte inte med två liksom. så himla fina. perfekta till bakverk, i synnerhet.
 
 
monday
så, idag är det torsdag och jag pluggar hemifrån tills föreläsningen stundar i eftermiddag. läser digital grafik och illustration på torsdagar och det är väldigt uppskattat att få bryta av tentaplugget och de tjocka medieböckerna med lite trix i illustrator. efter skolan ska jag gå på nord & syd's spelning med ellen och filip. tjohej.
 
#1 - - Sofia:

Är så avis på ert badkar!! Särskilt när en får bada i blårosa glittervatten! Ses kanske på Nord & Syd, annars imorgon! ☕️💗

#2 - - linnea:

åh american cream luktar som en dream. när jag precis köpt det satt jag liksom och smygluktade på mitt hår så himla ofta, alternativt tryckte upp svallet under någon stackares näsa ba "här! lukta! gott!"

#3 - - Erica:

Önskar jag hade ett badkar så jag faktiskt kunde köpa badbomber från Lush haha! :D

Hoppas du får en fin torsdag!

#4 - - natalie:

åh, älskar lush!

#5 - - whiskeysour.blogg.se:

asså jag älskar Lush så mycket, så himla mys att gå runt där och dofta på olika tvålar och schampon! Att allt är naturligt med känns så bra!

#6 - - Linnéa Elisabeth:

Visste du att lush-produkter inte alls är så miljövänliga och kroppsvänliga som man vill tro? Blir lite ledsen över det pga det är hela deras approach och folk går omkring och tänker att de gör ett bra val som väljer lush-produkter framför andra. Men för att bara ta balsamet som exempel så innehåller det SLS, vilket egentligen är irriterande för huden, och folk som ofta har problem med klåda i hårbotten borde leta upp sulfatfria hårvårdsprodukter för det beror ofta på just det. Det är dessutom syntetiskt framställt och inte ett dugg naturligt. Såklart är kanske lush bättre än vissa andra märken, speciellt eftersom att de inte är djurtestade (finns iofs en hel uppsjö av andra märken att välja mellan, märkta med leaping bunny) MEN att vara lite kritisk skadar aldrig! Många märken, som typ lush, utger sig för att vara bättre än de är, och det finns många bättre (och billigare) produkter att välja om man är miljömedveten!
OBS menar inte alls att vara kritisk mot dig och dina val. Jag använder själv produkter som inte är bra. Men jag ville bra upplysa dig lite, eftersom att många faktiskt inte är medvetna om detta, och jag tänkte att du kanske är en av dem?
Vackra bilder som vanligt! Tack för en bra blogg ♥

#7 - - Elin Lundgren:

Ååh, vill också ha ett badkar så man kan köpa massa badbomber(:

#8 - - Amanda:

Saknar såååå att ha badkar...

#9 - - elise:

älskar rehab-shampoot!

#10 - - Sofia Kihlström:

Åh jag önskar att jag också hade badkar! Det är typ det enda som inte gör min lägenhet helt perfekt 😍

Upp