om min helg.

februari
i fredags vaknade jag febrig. jahapp. igen. så himla standard att slippa förkylningar i typ åtta månader när en inte går i skolan för att sedan, när en börjar plugga igen, bli förkyld titt som tätt. jag låg kvar i sängen i ett par timmar, åt lunch med filip och gick sedan till femtopia.


februari
jag hade nämligen fikadejt inbokat med två superpersoner: sofia och chrissy. vi drack cappuccinos och pratade i timmar. jäkligt bra eftermiddag.


februari
under fredagkvällen gjorde jag precis ingenting. vi flyttade teven till fönsterbrädan framför sängen och åt godis och tittade på film. lördagen fortgick precis likadant. stannade kvar i sängen med febertungt huvud, läste, skrev lite i min dagbok (försöker komma igång med det igen) och badade badkar. plus tittade på diverse youtube-klipp i timmar.


februari
och så lagade filip helt perfekta bananpannkakor.


februari
denna söndag lär inte bli särskilt händelserik heller. ska mest bara vila, städa lite och kanske filma ett klipp till min youtube-kanal som ska återuppstå i dagarna. 

hoppas att er helg varit bra. ta hand om er. <3

#1 - - Simone:

Usch, det är så tråkigt att vara förkyld. Krya!

#2 - - natalie:

åh, krya på dig!

#3 - - madeleine :

krya fini!!

#4 - - Daniella 🌙:

men vilken fin helg <3<3 krya!

#5 - - Alicia:

Ååh, du får med din bildmagi även förkylningsmisären att se rätt ljuvlig ut! Och vad kul att du läser Utvandrarna - det gör jag också. Har precis kommit till kapitlet Amerikakistan och älskar varje ord. Tar mig verkligen aldrig tid för att läsa annars men det är så himla NAJS!
Krya på dig!!!

#6 - - joré:

krya på dig fina du!! även om du får förkylningslivet att verka himla mysigt. säkert mycket mysigare än det är. glad alla hjärtans dag pårej! <3

#7 - - hanna, förbanna:

låter ju som en fin helg ändå! Krya på dig <3

#8 - - Karin:

Trist det där med förkyldning. Hoppas du hade en fin alla <3 dag i alla fall. Kram
/Karin

#9 - - johanna:

super fina bilder! + krya på dig!

#10 - - Vicky:

ÅH avissaknad!! <3

Upp