ögonblicksbilder i mobilformat.


hello!!! hoppas ni har en fin onsdag. idag ska jag fortsätta det eviga tentapluggandet, filma videos och åka till ellen. samt sammanfatta det som hamnat på min instagram på sistone. som att mitt hår blivit tillräcklingt långt för att fläta, till exempel.det som syns mest på min instagram just nu är kurslitteratur och frukostar.och biblioteksplugg.samt drömmigt ljus i lägenheten. alltså!!! jag älskar ljusinsläppet i denna lägenhet. det är SÅ magiskt och fint och WOW jag älskar det och lägenheten i sig. mmmm.när min syster var här köpte jag och filip en ny platta - little jinders nya alltså. älskar den så mycket och tycker att omslaget är så fult att det blir fint ungefär.oj amanda vad överraskande med ÄNNU EN FRUKOST. och ännu en smoothiebowl.förra tisdagen var det semmeldag och då promenerade jag in till årsta torg för att köpa semlor på konditoriet. årsta centrum är så välbevarat. femtiotalet har liksom stannat kvar där. så fint.förra onsdagen var jag och filip på scalateatern. vera vinter har släppt sitt nya album monsterland så det var releasefest. hon är så magisk och jag älskar hennes musik.på torsdagen förra veckan åt jag sushi före eftermiddagsföreläsningen. kanske veckans bästa val. så gott var det.och på kvällen drack jag öl med ellen och filip innan vi gick till lilla baren på riche för att lyssna på nord och syd. så trångt men bra musik åtminstone. plus bra sällskap.på fredagen lunchade jag med filip på söderhallarna och sedan blev jag förkyld men det vet ni ju redan. puss puss puss. 

visst glömmer ni inte bort att följa mig på instagram förresten?

#1 - - whiskeysour.blogg.se:

älskar instagram så himla mycket, räknar typ det som mitt tredje hem? tycker förresten detsamma om little jinders albumomslag, så himla fulsnyggt!

#2 - - lovisa:

alltså sushin ser MAGISK ut. vad äre för dressing? (<--- märker att man börjar bli lunchsugen när man frågar specifika matfrågor som egentligen inte spelar nån roll)

Svar: haha älskar <3 det var någon slags chili mayo!!
Amanda Jonsson

#3 - - Lotta:

åh så fint det ser ut!

Upp