hur jag klädde mig 2015: vinter & vår.

jag gillar ju både kläder och summeringar så ikväll kombinerar jag de båda. jag tycker ju att det är så roligt med outfitbilder och tänker varje dag att jag borde fotografera vad jag har på mig. haken är att den lille fjärrkontrollen är på språng sedan flytten och det är ju så vansinnigt knivigt att försöka fokusera utan den rackaren. måste leta igenom alla vrår eller panikköpa en ny snarast. hur som helst, här kommer tio utstyrslar jag bar mellan januari och juni förra året, ungefär.

 

förra året började med gosig tröja från bikbok, blus med gullig krage från monki och sammetskjol från beyond retro. så gulligt! i synnerhet med rosa läppstift (tror att det är från max factor eller maybelline) och ljusrosa scrunchie.detta inlägg kan också likställas med hårhistoria ser jag nu - så kort det var! för er som inte hängt med så länge så hade jag en hyfsat snygg page för typ två år sedan. sedan färgade jag håret rött för att en månad senare bleka sönder det och sedan dess kämpar jag med att få det att växa ut. har snart klippt bort allt det slitna och med tiden växer den där luggen, som faktiskt GICK AV (!!) ut. men visst ja! kläder var det ju. på denna bild bar jag en paisleymönstrad tröja från monki och samma kjol som på bilden ovan.under vintern bar jag även enkla vardagsoutfits i form av ljusrosa secondhand-fyndad t-shirt och hängselkjol i manchester från urban outfitters.och ananasklänningen när det var lite festligare. från asos kommer den.hade även på mig magkorta t-shirts som denna från topshop, tillsammans med en jeanskjol från monki.mysiga tröjor var det ja! även denna är från monki. tyvärr är materialet väldigt underligt - trots att en just dränkt armhålorna med deo börjar det lukta svett DIREKT. aldrig varit med om dess like.även här bar jag den rosa second hand-tishan och samma jeanskjol. denna tröja gillar jag så mycket och jag vet inte varför jag glömt att använda den på så länge. den kommer från h&m och är ju så fin - speciellt ihop med plisserad, svart kjol.även denna småblommiga klänning kommer från h&m. tyvärr tenderar ju h&ms kläder att krympa i tvätten ganska markant och denna är i kortaste laget nu, tyvärr.inlägget, och våren 2015 avslutas med en outfit som burits flitigt under året. och även nu. min favorittröja från monki - midjekort och randig, så perfekt. samt ett par vida, fladdriga byxor från bikbok. med rött läppstift till, såklart.

nästa del kommer snart på en blogg nära dig.
och har ni någon favorit? puss puss.

#1 - - linnea:

summeringar <3!! jag är en sucker för allt manchesteright och så den där randiga tröjan från h&m som du "glömt att använda på så länge" (haha kändes viktigt att använda citationstecken så det inte låter som att jag har råkoll ba "amanda har inte haft på sig den tröjan på minst TRE MÅNADER nu...KATASTROF!!")

anywhooo, blir spännande att se andra halvan, särskilt som jag nyligen började följa din blogg så har ingen aning om vad där bjuds på!

#2 - - Sandra:

Äääälskar den sista! Men tycker överlag att det är roligt att du har ett så föränderligt utseende och att du passar i typ allt!

#3 - - Mikaela:

Så fina bilder!!

#4 - - Ellen:

Så fina outfits allihop! Älskar jeanskjolen och den randiga tröjan :)

#5 - - Daniella Åberg:

Den sista, alltså wow <3<3<3 och ananasklänningen jag dör. Hojta om du någonsin bestämmer dej för att sälja den.

#6 - - Josefine:

så mycket fint! verkligen kul med såna här inlägg :) den där randiga tröjan från hm ångrar jag att jag inte köpte, tycker den är så himla fin.
angående tröjan som luktar svett direkt, kan det kanske vara en polyester-tröja? eller något annat konstmaterial? ibland kan nämligen lukten fastna i de fibrerna, och så tvättar en plagget och tror att det är bra, men efter en liten stund kommer lukten fram igen. himla tråkigt!

Svar: tack! ja, det är det garanterat! hela tröjan skulle säkert smälta på en sekund om en råkade tända eld på den, haha. så himla plastig. synd på en fin tröja dock. kram! <3
Amanda Jonsson

#7 - - Jennifer:

Alltså. Jag har försökt och försökt hitta vida(re) byxor än jeans pga att min mage blir som en ballong när jag har mens, vilket medför att jag inte kan ha tajta jeans under mensen. Har du några tips på vart man hittar fina sådana vida byxor?

#8 - - madeleine :

så fin!!! love em all. jag är också vanligtvis kjol&klänningstjej men du passar verkligen kalas i outfiten längst ner också 🔆🔆

#9 - - anna:

åh sista outfiten skriker verkligen Paris, så himla fint! det är verkligen så himla fint med randigt!

#10 - - Karin L:

Wow, du är så fin Amanda. Och instämmer i kommentarerna över, ditt döräderliga utseende/stil klär dig verkligen. Så inspirerande! Kram

#11 - - Sandra Snellman:

Allstå din klädstil är så fin! Vad är det för en härlig gul klänning du hänger upp på den ena bilden?

Upp