hur jag klädde mig 2015: sommar & höst.

som lite inspo för mig själv som ju vill fota mer av kläderna jag bär delar jag med mig av lite bilder från förra årets klädval. del ett, för vinter och vår, går att läsa här. nu kör vi.


Outfit
dessa bilder kan vara tagna under våren också. hmm. hur som! vit kjol från h&m, vita strumpbyxor och mintgrön tröja bar jag en dag. tröjan är mammas gamla från gul&blå, inköpt någon gång under 80-talet. så fint skick fortfarande, dock. älskar den!


Friday outfit
en sommarkväll hade jag på mig magkort topp från top shop (rimstugan på denna blogg nu alltså) tillsammans med jeanskjol från primark. fint det.


cat
under sommaren hade jag på mig en favorittröja: kattröjan! från h&m! älskar den.


saturday/sunday
och solroskjolen, som jag fyndade på bikboks rea, hade jag på mig ett par gånger. här tillsammans med en svart topp från h&m.


nyhavn
jag och evelina var i köpenhamn i augusti och eftersom att vi prickat in vår resa under supervärmen kunde en gå barbent och med bara en tunn, tunn kappa under sommarkvällarna. kappan är min favorit (den är puderrosa liksom!) och är inköpt på monki. magtröjan är från okänt ställe (vet inte om jag har kvar den) och kjolen är en mjuk och plisserad en från bikbok. sportade i mina rosa nikeskor också. rosa rosa rosa. får ej nog.


september
när det blev höst fortsatte jag bära pasteller. denna mjuka favorit är från h&m den också, och den bars flitigt ihop med en rutig, veckad skapelse från monki.


september
här bär jag samma kjol tillsammans med en vit enkel tröja från asos.


London
i september var jag och fille i london. då hade jag på mig en fluffig, mintgrön tröja från bikbok tillsammans med en gammal favoritkjol från monki. prickigt och plisserat går aldrig ur tiden. i alla fall inte hos mig. 


september
ni ser ju, den fick hänga med en bit längre in på hösten också. tillsammans med en senapsgul polo från urban outfitters som jag gillar! bar i stort sett bara denna kjol och olika polotröjor resten av hösten.


november
den sista outfittan jag kunde hitta från det gångna året var en halvkroppsbild där jag bär livets klänning. från h&m kommer den och den är SÅ SKÖN. a-linjeformad och luftig och med superfint mönster.

det var det klädåret det! titta in på del ett om du missat det inlägget vetja.
puss och gull era guldklimpar.

#1 - - joré:

alltså, din klädstil!!! älskar dina kjolar.

#2 - - Linnea:

https://farm6.staticflickr.com/5626/21029925832_945da95865_c.jpg
Vad har du för läppstift på den här bilden?

#3 - - Linnea:

https://farm6.staticflickr.com/5626/21029925832_945da95865_c.jpg
Vad har du för läppstift på den här bilden?

#4 - - Livet i USA:

Kattröjan <3

#5 - - Lotta:

älskar ALLA dina kläder! Så himla fina och du klär i dom väldigt bra

#6 - - Amanda:

Älskar alla kjolar!

#7 - - Alicia:

Huur fint som helst! Mönstren, färgerna, snitten! Längtar SÅ efter att få kasta av mig vinterjackan och bry mig om vad jag har under (istället för att bara klä mig i all ull jag äger). Snart!!!

Upp