behöver alltid något att se fram emot.

sånt jag ser fram emot: 

• att mamma och pappa kommer till stockholm imorgon. 
• att åka hem till luleå över påsk. gå på mina favoritcaféer! äta palt! vara i stugan! köra skoter! njuta av vårvintern! äta godis ur påskägg! 
• och att då få träffa min syster mina saknade kompisar och min bästis igen. 
• att åka på umeå open. en av mina bästa festivaler. samt: vårtraditioner. 
• när det blir för varmt för halsduk och vinterkappa. 
• när björkarna slår ut! 
• blomstrande körsbärsträd!
• grönt gräs!
• att kunna dricka vin på uteserveringar. 
• håkan hellströms konsert i göteborg den fjärde juni. 

vad ser ni fram emot?

#1 - - Daniella Åberg:

jag ser fram emot våren. att åka till london igen. stockholm i april. min bästis student i juni. nu framöver är bara bra saker som händer, älskar våren och sommar.

#2 - - whiskeysour.blogg.se:

åh ser framemot att kunna ha skinnjacka på sig utan tänka på att ha hundra lager nedtill, malmö nästa vecka för att hälsa på vänner, imorgon då jag ska fira tenta med bubbel, de varma vårdagarna då alla blir lyckliga och ler mot en på gatan och såklart håkans konsert i mitt älskade GBG!

#3 - - Amanda:

Att få flytta till Göteborg om en månad! :)

#4 - - Linnea:

åh vad är det för akter du vill se på umeå open?? jag ser fram emot tre veckors ledighet i april, då ska jag förhoppningsvis dra en liten turné runt Bristol-Bath-Cambridge-Göteborg-Umeå och träffa folk lillhjärtat lääängtar efter!

#5 - - Karin :

Precis som du nämner längtar jag efter vår vår vår! Har redan plockat fram vårkappan och tunna scarfs med tuffa mönster. Vill se blommor i rabatten och tulpaner och påskägg, solen som värmer och grönt så långt ögat ser! Åh vad jag längtar. Kram
/Karin

#6 - - Ellen:

Bästa känslan att ha saker att se fram emot! Jag längtar också efter Håkans konsert!

#7 - - madeleine:

åhh vilka jättefina grejer! behöver också alltid mycket att se fram emot :')
jag ska till stockholm en helg med mina bästa vänner, sen ska vi få omtapetserat i hela nya lägenhete så jag ÄNTLIGEN kan börja inreda, ska gå på mumford&sons, håkan, dricka massa vin och mest försöka spendera mycket tid med alla jag tycker om för livet är så skört och oförutsägbart har jag förstått den senaste tiden... pussokraam tack för pepp!!!

#8 - - Julia Müller-Sandvik:

Jag ser såååå mycket fram emot björkarnas små skott. Jag är inte allergisk heller, så jag bara njuuuuter av den där tidiga tidiga våren :D

#9 - - Simone:

Ser fram emot att min pappa ska hälsa på mig i påsk. Första besöket från Sverige sen jag flyttade till Spanien i augusti.

#10 - - Beata:

Fin och bra lista! Fattar dock ej det med palt :(

#11 - - johanna:

kul!

#12 - - Hanna:

Åh längtar också till att fara hem till lule över påsken! Simon följer dessutom med, så ska visa honom alla mina favoritplatser! annars längtar jag efter att hänga med dig igen, valborg, att åka till malmö om två helger och kanske uppleva årets första uteservering i köpenhamn, behöver verkligen sånt nu när senaste tiden varit extremt stressig. kram!!

Svar: Finis! Sista tiden har varit extremt stressig för mig också men snart kan vi väl ses? Puss.
Amanda Jonsson

#13 - - Sandra - att leva med asperger, borderline och ätstörning:

Jag ser fram emot att träffa min pojkvän som jag inte träffat på över en månad (pga han bor i Uppsala och jag i Halmstad). Jag ser även fram emot våren, då det inte är så förbannad kallt.

#14 - - Tora (torahansson.blogg.se):

Jag behöver också ha saker att se fram emot, allt blir så mycket roligare då.
Ps. Håller med om den sista, ser så mycket fram emot Håkan på Ullevi<33333. Puss och kram.

#15 - - Ingrid:

Hej! Jag har mailat dig för ett tag sedan angående en grej på din bloppis :) Glöm inte att läsa så hörs vi förhoppningsvis!
Kram

Upp