livet på sistone.

nä men hej! här står jag framför spegeln i min standardklädsel: randig marimekko-tröja och hängselklänning. plus rött läppstift - såklart. 
 
 
den senaste tiden har varit rätt intensiv, men precis på det rätta sättet. jag har suttit på skolbiblioteket dagarna i ända tillsammans med min grupp och jobbat på en forskningsuppgift (som är så rolig!), skrivit tenta, fått besked om omtenta på en annan och klurat på mitt projektarbete i grafisk design-kursen. 
 
 
erik kom hit förra lördagen eftersom att han skulle på intervju på en skola. i tisdags åkte han hem, men på onsdagen kom han tillbaka för att ha intervju på en annan (!) skola. så himla roligt att ha honom är i nästan en vecka i streck. 
 
 
under tiden han var här har vi hunnit gå på klubb, både på södra teatern och konstfack, och dansat till nittiotals-hits. vi har sett min kompis johans band spela på landet vid telefonplan, lyssnat på kristian anttila för säkert femtonde gången, men i en fullsatt teatersalong istället för lillan i luleå (bilden ovan) och bara umgåtts. massor. och i lördags efter att han åkt hem såg jag och filip iiris viljanen på finlandsinstitutet. bästa spelningen på länge! det var så jäkla magiskt.
 
 
annars så har jag använt bloppis-slantar till att buda hem en lila kånken från tradera. älskar den.
 
 
och så har jag ätit färska vårrullar. givetvis.
 
 
i torsdags starade jag dagen på ett skafferi i midsommarkransen tillsammans med fina chrissy som jag inte träffat på ett bra tag. det var så mysigt!! vi pratade om böcker, att köra fast i skrivandet, om syskon och england och livet. 
 
 
plus fikade. såklart. samma kväll träffade jag även josefine för första gången. vi drack vin och pratade i tre timmar innan vi gick till tunnelbanan under mitt paraply i spöregnet. ah, det var svinfint att få träffa henne. äntligen!
 
 
annars så har det mesta varit bra faktiskt. det har känts tråkigt att inte få träffa min syster och pappa på deras födelsedagar och att få besked om omtenta men så har ju stockholm varit fint och dagarna fullspäckade. idag, söndag, har jag dock inte gjort någonting förutom att äta våfflor och storhandla med filip, för sånt behövs också. 

och ikväll, när mitt introverta jag fick nog av sällskap (och mest ville krascha), har jag suttit med hörlurarna i, podcasts på, och ritat blommor, scannat in och färglagt i photoshop. ah, harmonin.
 
har saknat er förresten. hur är livet?
 
#1 - - Vicky:

har saknat dig med! livet här borta är fint och soligt. tycker så mycket om din look på bilden med erik och filip. puss!

#2 - - Beata:

va fint + va mkt du gjort! galet! fattar att du ville va lite ensam, så är jag med

#3 - - Hemma Hos Felicia:

men åh så mysigt!! Underbara bilder du tagit! :)

#4 - - Linnea | (Chick)peas & Understanding:

^ What Vicky said! Ni är görsnygga hela högen för övrigt! x

#5 - - Nastasja:

Försöker tänka att omtentor bara är tillfällen att lära sig mer. Ändå är det lättare att säga än att hantera, men kanske hjälper att tänka så. Mitt liv det senaste har varit en ständig ångestklump i magen med diverse peppstunder emellan. Hoppas det blir tvärtom snart.

#6 - - Amanda:

Du ser ut att ha haft det ganska så mysigt alltså! Tycker blommorna i headern är jättefina och de passar verkligen in där.

#7 - - chrissy:

aaahh fint det var att ses! <3

#8 - - Frida:

Men du åh, så fint det är att få kika in i livet genom sådana här snabba men så vackra mobilbilder. Hur livet är upp och ned och fika och plugg och frukostar och vänner om vart annat <3

Upp