årets kanske viktigaste blogginlägg.

DSC_7448
bra val av rubrik va??? hörni, flora gjorde ett inlägg förra året om hennes godissmak och det var så kul! jag har länge tänkt göra mitt egna men har varje gång hunnit äta upp allt godis innan tanken slagit mig. hur mycket säger inte ens godissmak om en som person?? inte så jättemycket kanske, men ah vad jag dömer folk ifall de plockar trist godis (typ min pappa). nu tittar vi på mina favoriter så får vi se om ni gillar mig mer efteråt eller om ni dömer mig (obs, vet att flera sorter inte är vegetariska).
 
 
DSC_7450
spöken är mitt bästa godis!!! sura och söta på samma gång och sjukt gulliga.


DSC_7451
sedan kommer choklad, givetvis. bäst är center och daim.


DSC_7449
jag älskar lakritspipor, trots att jag annars inte är mycket för lakrits. 


DSC_7453
och plockar alltid ned ungefär allt som är surt i min påse.


DSC_7454
samt några sorter som filip tycker är sjukt tråkiga. sockerbitar, till exempel. två andra favoriter är kolabönor och polkagrisar också men de fanns inte på hemmakväll i söndags. 

 
DSC_7444
mycket färg, mycket surt och mycket choklad är alltså vad som fyller mina godispåsar om helgerna (och vardagarna, vem försöker jag lura?). vad har ni för godissmak??
 
#1 - - Matilda:

Nu var det evigheter sedan jag åt lösviktsgodis (pga är vegan) men när jag gjorde det var det enbart choklad i påsen. Typ center, lysmelk, twix-bitar och snickers-bitar. Blev glalet irriterad när jag delade påsen med någon och den blandade ut min choklad med annat slags godis. Jag vet inte vad det säger om mig... :D Eller jo, det säger att jag älskar choklad mer än allt! Nu för tiden blir det mest hemmagjort godis, även där med någon slags choklad varje gång. Choklad <3

#2 - - Myhrans:

Åh älskar också allt som är surt och choklad, så förutom lakritspiporna skulle du gärna få plocka godis åt mig! :)

#3 - - Simone:

Jag gillar egentligen inte godis, med undantag av Polly<3 och god choklad, alltså inte sån där smörig som är så söt att tänderna gör ont. Ditt hopplock ser på något sätt ändå kul ut, som att du är en fnittrig och rolig person, typ.

#4 - - madeleine dufva:

haha ååhh vad kul inlägg! det är verkligen nåt speciellt med vad en har för lösgodissmak?? min pojkvän blev så glad första gången jag plockade godis åt oss för vi hade lika och han menade på att "det här kommer funka bra!". hah.
jag är en sucker för lakrits, salt å surt är det jag har i min påse och gärna hårda sura godisar också. tar inte så mycket choklad men kanske lite center&polly. hade lätt ätit din påse även om du inte har massa lakrits, godis for life 💃🏼🍭

#5 - - madeleine dufva:

haha ååhh vad kul inlägg! det är verkligen nåt speciellt med vad en har för lösgodissmak?? min pojkvän blev så glad första gången jag plockade godis åt oss för vi hade lika och han menade på att "det här kommer funka bra!". hah.
jag är en sucker för lakrits, salt å surt är det jag har i min påse och gärna hårda sura godisar också. tar inte så mycket choklad men kanske lite center&polly. hade lätt ätit din påse även om du inte har massa lakrits, godis for life 💃🏼🍭

#6 - - Embla:

Alltså WOW så bra godissmak = skönt mvh dömer folk efter deras godissmak. ok kanske inte riktigt, men jo godissmak säger mkt om en person (jag och mina kompisar fick säga till varandra vilken godis vi alla hade varit om vi vore en godis och vi kom fram till att de godisar vi är skapar en komplett godispåse med sött, surt, salt, choklad osv, precis som våra personligheter skapar ett komplett kompisgäng. lite offtopic kanske men slutsats: godis säger mkt om livet)

#7 - - Alexandra:

Å ja verkligen bra smak :) Skulle valt de samma själv, har alltid trott det var bläckfiskar de där små spökena, haha! Gillar också de sarta "blommorna"/"bomberna" i gott och blandat. Har hört vissa såna skum-skallar ska vara veganska, men har inte kollat innehållsförteckningen..

#8 - - Vendela:

Riktigt bra smak! Själv är jag som mest förtjust i lakrits! Bäst är de där "grammofonskivorna", lakritsnappar och bruna sura spöken. Nomnom!

#9 - - joré:

agghh!!! livsviktigt dethär med godissmaker. har väldigt lik din, minus lakritsen. får kväljningar av bara lukten. annars är ju kombinationerna salt+surt och mjukt+segt+krispigt de ultimata!

#10 - - ISA:

BÄSTA INLÄGGET!!! blir typ för ivrig att formulera mig. Men okej, det ska enbart vara choklad. I topp just nu är geisha, kexchoklad, milkydream, sportlunch (nej, inte samma sak som kexchoklad) och snickers. DÖGOTT!! nu ska jag gå och ta lite choklad minsann,.

#11 - - Ajli Müller:

men vilket otroligt roligt inlägg! Jag ska också göra ett, min smak är inte alls lik din smak, förutom bläckfiskarna, sockerbitarna, polkagrisarna och kolabönorna. Jag gillar dock alla dina godisar och skulle kunna stoppa i mig varenda en, men de hamnar inte i min påse. Åh, pepp på detta!

#12 - - Emelie:

Det mesta som finns i din godisskål brukar finnas i min med! Fast mera lakrits :)
Kram<3

#13 - - Ida:

HALLÅ! Exakt samma godissmak som jag ju! Älskar spöken!! :´C

#14 - - Emelie Eriksson:

FRÅGA!
Jag försöker få in någon bra rytm gällande redigering av mina bilder till bloggen och jag bara undrar vad du har för rutiner? Tycker att alla dina bilder passar så bra ihop på bloggen och allt ser alltid så fint ut! Kan du möjligtvis visa en "steg för steg"?
Tack för bäst blogg!!

#15 - - Sandra:

Haha fy det här är verkligen inte min smak alls och ändå tänker jag att jag gillar (= kan äta = gärna äter) allt godis. Så kul typ av inlägg!

#16 - - Sandra Leone:

Bästa jag läst och blir galet godissugen nu! Choklad <3

#17 - - Johanna:

Vi har inte alls lika godissmak men ändå roligt att läsa! Jag äter oftast choklad i massor och söt/salt lakrits!

#18 - - Anonym:

Mjaaa en å annan sjöfrukt slinker väl ned

#19 - - Anonym:

Mjaaa en å annan sjöfrukt slinker väl ned

#20 - - Tora (torahansson.blogg.se):

Åå, vilket finurligt inlägg :). Blev så sugen på godis nu haha. Älskar din godissmak Amanda!!

#21 - - Alicia:

Hahaha åh jag tycker det här är så himla roligt och härligt och JA varför i all världen dömer en ut personer efter deras godissmak?? Men jag gör verkligen också det! Plus gillar dig lite mer för det mesta är bra grejer men VA FY för de där röda rören med vitt grums i ussssch. Jag får knappt tag i lösgodis längre eftersom de alltid ska peta i o-vegogrejer i, men mina favvisar är såna där sockrade jordgubbar! Coop har fortfarande veganska såna + persikor men annars vill jag ha mest choklaaaad ^^

Upp