TRE ÅR AV SEPTEMBER.

hej hej! och extra mycket hej till er nya följare. vad kul att ni hittat hit! varje månad kör jag en sammanfattning av hur de senaste åren har sett ut i mitt liv - ur bloggsynvinkel alltså. september övergår till oktober redan imorgon, och därför passar det nu fint att titta på hur mina tre senaste septembermånader har sett ut. vi kör!


2012.


 

i september för tre år sedan ägnade jag extremt mycket tid åt att plugga. jag läste mitt sista år på gymnasiet och pluggade samtidigt till körtet - det rekommenderar jag inte. det var steget in i en extrem stress som jag fortfarande försöker ta mig ur. så gör inte det. ska du ta körkort - ta det när du verkligen har tid till det. det är inte så viktigt att ta det direkt du blir arton. nåväl, förutom det så umgicks jag med vänner, kämpade med att lära mig att vara själv (hade precis gått ur ett nästan tre år långt förhållande) och bar drömmiga klänningar samt tog drömmiga bilder.2013.

 
 
i september för två år sedan började jag jobba på mitt andra riktiga jobb, på en liten te- och kaffebutik här i luleå. trivdes verkligen jättebra i början. sen fick jag sparken men det är en annan historia. hur som! resten av tiden umgicks jag med vänner (kul att jag tog bilden på lisa, john, jonas och erik för på den tiden hade vi inte börjat umgås - nu är vi liksom a true gang) och med filip, läste, drack te, klädde mig färgglatt och lagade linsgrytor. och så frågade magnus mig en dag om jag inte ville lägga sång på hans nya låt-projekt. ja visst, svarade jag, och fick lägga sången till refrängen på låten sista utposten. ingen visste nog då hur stor kitok skulle bli. lite cool grej. : )


2014.
 
 
 
för ett år sedan färgade jag håret ljusrosa i tid med riksdagsvalet. gissa vad jag röstade på? sen så firade vi födelsedagar, både john och evelina fyllde år. det var väldans kul. min pelargon växte dessutom helt sjukt mycket då, och så åt jag vårrullar nästan hela tiden. köpte storpack på thaishoppen - men nu klarar jag knappt åt att äta sådana. : ( annars så jobbade jag, försökte återuppta ritandet och så flyttade jag och filip äntligen ihop i min lilla etta. vi var så oroliga att det skulle vara slutet på vårt förhållande - för att vi helt enkelt inte skulle stå ut med att vara så nära inpå varandra hela tiden - men så blev det helt tvärtom. vi trivs så bra här i lägenheten och vårat förhållande har faktiskt bara blivit bättre sedan dess. bara att slippa "vart ska vi sova ikväll?"-konflikten är ju ett steg liksom. så det är väldigt fint. även om vi såklart tröttnar på varann ibland. <3


TIDIGARE MÅNADER:
februari.
mars.
april.
maj.
juni.
juli.
augusti.
#1 - - Nastasja:

Känner igen det där så väl, att försöka komma på hur en är bara sin egen person efter ett förhållande. Btw, tror aldrig jag sett någon passa så bra i pastellrosa hår ever? Men du är döfin i ditt blonda nu med :)

#2 - - Anna Sofia:

Håller med om körkortet! Jag tog mitt när jag var 20 istället för 18 för skolan stressade mig så mycket att jag grät när jag väl kom hem och nu har jag precis kommit ur det sista av den stressen... trodde aldrig att stress kunde sitta i så länge efter. Men är jätteglad över mig själv att jag väntade 2 år med att ta körkortet för då kunde jag ta det i lugn och ro :)

#3 - - Hanna:

Amanda! jag kommer till luleå nästa torsdag och stannar till söndagen, så om du vill så borde vi ses!! saknar dig megamycket

#4 - - Jeanette:

Ojoj vad fin du var i håret!

#5 - - Ellinor:

Jag tycker det är jättecoolt att du sjunger på sista utposten! Den är ju ganska annorlunda mot Day and night-stilen?
Men min favoritkitoklåt är Halleluja (Krossa eller krossas) för jag gillar syntsligan efter refrängen. Vilken är din favoritkitoklåt och varför?

#6 - - birgitte maudal:

nydelige bilder du tar, også var du kjempe fin og søt! :)

Upp