FEM DETALJER I MIN LÄGENHET.

september
 
tre små prydnader i form av liten katt, en björn och en ekorre. dessa fick jag av min kusin Sofia i julklapp för ett par år sedan då hon tyckte de påminde om origiami-figurer, vilka jag hade en grej för då. gillar dom massor.
 
 
 
september
 
vår gula lampa. eller egentligen är det filips, men kan ni gissa att jag blev lycklig då han flyttade in hos mig och tog med sig denna från hans gamla lägenhet? jag tycker verkligen att den är hur fin som helst.
 
 
september
 
mumin-klockspelet. många har frågat var jag köpt det, och det kommer från iittalas butik i haparanda. finns också som lilla my, vet jag.
 
 
september
 
mina två honey comb-bollar/pom poms som hänger i fönstret. den lilla ljusrosa är från lagerhaus och den större klarrosa har jag gjort själv. någon som vill ha en tutorial på det kanske?
 
 
september
 
 
print med sirius black-motiv upphängd med en kjolgalge (visst är jag fiffig?). printen köpte jag på den lilla harry potter-butiken i king's cross station i london. <3
 
MER AV MIN LÄGENHET:
fem detaljer från mitt kök #1
fem detaljer från mitt kök #2
#1 - - blommali.blogg.se:

Verkligen jättefint ni har det! :) Och JA för pompom-tutorial hah!

#2 - - Stina - Tillvaron.se:

Jag ser jättegärna en tutorial på hur du gör Honeycombs, måste ju vara ett väldigt pillande tänker jag mig!

#3 - - Jarina:

Så fint som vanligt!

#4 - - Erica :

Så fint (som vanligt)! Tittade på det där harry potter printet när jag var i samma affär som du skriver om, men köpte en halsduk istället (skulle köpt båda tycker jag såhär i efterhand) :)

#5 - - johanna:

fint!

#6 - - madeleine d:

alltså ääälskar galgidén!! visade din bild på det bara häromdagen för en vän som ville ha tips på väggdekorationer hohi. så enkelt&fint verkligen ✨

Upp