VIDEO: följ med oss till dublin.

 
följ med oss till dublin i denna lilla video som jag filmade i fredags. det blir kul, jag lovar. vi fikar gott, går i mysiga butiker och besöker mystiska museum. och så får ni se en massa fina dublin-vyer såklart. 
 
hoppas att ni gillar den!
 
PS. missa inte att prenumerera på min youtube-kanal. jag laddar alltid upp inläggen några dagar före de delas på bloggen, så om du vill veta direkt när de släpps är det där du ska hänga. på min kanal går det också lätt att navigera bland de äldre klippen - istället för att scrolla igenom hela bloggarkivet. 
youtube | |
#1 - - Daniella Chanelle:

vilken jäkla dialekt? <3<3<3<3 och åh vad du är charmig!

#2 - - Sofia:

Haha åh, fantastiskt! Dina videobloggar är bäst!!

#3 - - Fredrikapåvinden:

Åh men tycker så mycket om dina videos! Så spexiga, proffsiga och charmiga! Kanske kunde du göra en guide eller ett tips-inlägg på hur du gör dessa? Blir liksom sugen på att testa på detta när jag ser dina videos <3 Kram påre!

#4 - - martina:

Hej Amanda! (Lite ny läsare här hihi)
Vilka härliga videor! Så himla kul och charmiga.

Du jag är bara lite nyfiken på en grej, jag har läst din blogg nu ett litet tag och om jag förstått rätt så pluggar du ju skrivande via österlens folkhögskola? Jag tycker den kursen verkar superspännande och funderar på att söka till våren.
Jag undrar om du har jobbat samtidigt? Tror du man hinner/orkar med det?
Sen är jag lite nyfiken också på hur pass mycket du hade skrivit innan du startade kursen, jag är nämligen ganska mycket nybörjare. (Kanske har du redan svarat på dessa frågor någon annanstans? sorry isåfall)

Kram!!

#5 - - JUNITJEJ:

SÅ trevlig film!

#6 - - Jessica:

Haha alltså åh älskar dina videos, du är så himla glad och sprudlande. Så fint.

Upp