fredag i tre bilder.

oktoberoktoberoktober
 
 
hej och god kväll och happy halloween om ni firar det. jag ligger på sängen på vårt rum i värnamo (någon av er som bor här?), äter godis och tittar på youtube samtidigt som filip har gig på ett ställe här i stan. igår var vi lund och det var jättemysigt. om du undrar varför jag befinner mig så långt från norrbotten så är det för att jag varit bortrest i över två veckor. filip (min pojkvän) har turnerat och jag passade på att följa med för att gå på träff med min klass i stockholm och träffa vänner. plus hänga med honom givetvis. eftersom att jag har höstlov och han har haft många dagar utan spelningar så har vi semestrat och haft det väldigt fint. men imorgon åker vi hem och jag längtar efter lägenheten på skurholmen, min bästis och min kära familj jättemycket. <3 
 
tittar för övrigt in jättejättesent men har en höstlov så har en. ville mest visa tre bilder för er. en fin trasig soffa från rummet vi sov i inatt, min favvo-ögonskuggspalett och en ny klänning med superfint mönster. nu ska jag återgå till youtube och fortsätta sörja att jag inte kan gå på någon halloweenfest i år. 
 
hoppas ni mår bra. puss puss!!
#1 - - Daniella Åberg:

Tycker du om långa (på bilden ser den lång ut? Kan ha fel) eller korta klänningar bäst?

#2 - - Anonym:

Jag bor i Värnamo

#3 - - Anonym:

Jag bor i Värnamo

#4 - - Anonym:

Jag bor i Värnamo

#5 - - jore:

hej amanda!!
bläddrade nedåt i ditt bloggarkiv idag, kom över en länk till din soundcloudsida och lyssnade på din låt. lyssnade på den en första gång och en andra gång och en tredje och en fjärde och alltså jag älskar den! så grym! vackraste rösten och härligaste melodin. <3

jag har följt din blogg ett bra tag och vill bara säga att du är sååå bra på så otroligt mycket, och att du ska va himla stolt över dig själv! kram.

Svar: alltså du ska bara veta hur glad du gjorde mig med den här kommentaren <3 <3 <3 tack, fina snälla du
Amanda Jonsson

#6 - - Emilia:

Så fin klänning! Bor cirkus 3 mil utanför Värnamo, men var där idag! Vilket sammanträffande att du var där! :)

#7 - - Emilia:

Nej men jag orkar inte haha, jag bor i Värnamo och har ju precis insett hur grym Filips musik är. Att jag missade detta var ju ganska värdelöst.. Vart spelade han? :)

Upp