tre år av november.

vi är redan inne i mitten av november och jag har svårt att förstå hur fort det här året egentligen har gått. varje månad har sedan i februari inneburit en summering av just den månaden de senaste tre åren, så jag kör igång med tre år av november, direkt från 2012.
 
 
2012.
 
 
för tre år sedan, när jag var sjutton, såg majoriteten av bilderna på bloggen ut som de tre ovan; ljusslingor, tygpåsar, världskartor, blommiga tekoppar och lysande kaninprydnader. jag romantiserade precis allting, men mådde också bättre för första gången på ett bra tag. jag umgicks mycket med ett gäng kompisar och var supermegaskoltrött. jag gick över till att käka vegetariskt också vilket jag har hållt i sedan dess. 
 
 
2013.

 
för två år sedan fick jag sparken från mitt jobb. blev totalt krossad och tappade allt vad både självförtroende och självkänsla heter. men det blev ju bra, tillslut. annars så såg jag både oskar linnros och lars winnerbäcks och vit päls, firade halloween hemma hos erik och bakade kakor. min mormor hade gått bort och vi gick på hennes begravning och den var så sorlig men också så vacker. och så började jag hänga med erik, jonas, anton, lisa och john och tänka sig att vi har hängt ihop sedan dess. <3
 
 
2014.
 
 
november för ett år sedan såg så himla rolig ut när jag kollade igenom arkivet. jag tog semester från jobbet och åkte till london med evelina (<3), firade jul i förskott hemma hos erik (därav jättesnögubben), gick på harry potter-fest hos stina och hade "nu har vi blivit sambo"-fest hemma hos oss och jag och fille klädde ut oss till varandra. fast allt var ju inte guld och gröna skogar för jag var jättestressad pga jobbet och sådär, men kanske var det ändå en jäkligt bra månad för att vara november. 
 
tidigare månadssummeringar:
 
puss puss puss.
#1 - - Daniella Chanelle:

Alltså bilderna från 2012? W-O-w!!

Svar: nämen, tack! <3
Amanda Jonsson

#2 - - lovisa:

alltså den där switchen med dig och filip är typ den bästa nånsin?!

Upp