om hyacinter, mumin & tända ljus.hej raringar! jag har inte rört min dator sedan i fredags vilket har varit så skönt. pauser behövs ibland. nackdelen är dock att jag knappt skrivit en rad och där med haft det väldigt hektiskt med inlämningen idag, men så får det vara ibland.
eftersom att vi redan börjat flyttpacka så orkar jag inte julpynta någonting i år, fast när det vara extrapris på hyacinther på ica häromdagen kunde jag inte låta bli att köpa tre stycken. jag tycker att de är så gulliga som lökar, och så doftar de så gott när blommorna slagit ut. istället för att stanna kvar i de tråkiga små plastkrukorna fick de flytta in i varsin muminmugg.
visst ja! jag har köpt en ny ljusstake också, för två guldpengar på myrorna. jag har verkligen blivit helt tokig i ljus - såväl doftljus som vanliga hederliga värmeljus - men det behövs ju verkligen när det är så mörkt hela tiden.
 
det var allt för nu! ser ni också fram emot julkalendern imorgon??? omg! <3
 
#1 - - chrissy:

så fint gjort med hyacinterna!! älskar. nja, jag är inte helt julkalenderfrälst + har missat att kolla på historieätarna innan, så är inte superpepp på den om jag ska vara ärlig. men kommer nog kolla ändå, kanske fastnar liksom!

#2 - - Amanda:

Ska bli så kul med julkalender :D

#3 - - Beatrice:

Jag känner att jag verkligen, verkligen har missat massor när jag inte haft tid att läsa bloggar alls de senaste veckorna - när flyttar ni!?!?! SÅ SPÄNNANDE JU!!

I alla fall, är aspepp på julkalendern, tror det kan bli den mysigaste på länge! Kul när det är utbildande och inte bara en story som det varit länge nu de senaste åren.

#4 - - Jenny:

Det såg ju så julmysigt ut ändå! :D

#5 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh så mysigt! :)

#6 - - ISA:

vad skönt med lite skärm-detox. Kanske massa ny pepp nu då? :D du får berätta hur julkalendern var sen tycker jag, kommer nog inte hinna se. haha!

Upp