ord är som napalmbomber dom ödelägger land jag vill inte veta vad du har att säga jag vill bara hålla din hand.
 
avokadomackor och päronjuice och boken jag läser just nu. och blommiga lakan och rosa muminbricka och sugrör med stjärnor.
 

jag har bestämt mig nu, för att bara blogga när jag vill och orkar. jag har pressat mig själv lite för mycket med mängden inlägg och insett att det inte riktigt går när en pluggar heltid också. med pressen (som kommer från mig själv) försvinner det roliga. och jag älskar ju att blogga och fota och dokumentera livet här. så nu tar jag bort tvånget att producera material varje dag och gör det när jag vill och har lust till att blogga istället. kanske blir det en gång om dagen och kanske en gång i veckan någon gång. huvudsaken är att jag kommer må bra av det och lägga upp sånt jag verkligen vill, utan att pressa fram saker för att hålla bloggen levande varje dag. ni stannar väl hur som helst? kram och puss och vi ses snart igen.
 
rubriksreferens: tyst nu - säkert!
 
#1 - - Vicky:

låter så himla vettigt. och förresten, när flyttar du till stockholm? är du där i januari när jag har vägarna förbi hemma? kaffe isåfall ju.

Svar: <3 jag skrev till dig på facebook!!! för: ja!
Amanda Jonsson

#2 - - henrietta:

oj vad tråkigt, men oj vad bra att du sätter din kreativitet i första rummet. puss!

Svar: kram <3
Amanda Jonsson

#3 - - Cheapo:

Så himla rätt! Tråkigt förstås att inte kunna läsa lika ofta, men vet hur det är när någonting man tyckt varit kul helt plötsligt blir alldeles för mycket och blir till en börda istället.
You go girl!

#4 - - lovisa:

helt rimligt! hellre kvalité än kvantitet, hellre välmående än stress. puss finis! <3

#5 - - Sofia:

Så himla vettigt Amanda! Hälsan måste alltid gå först för om du skulle blogga som en galning just nu som sedan skulle göra dig utmattad skulle det ju hur som helst inte bli nå mer bloggande. Som pappa sa till mig en gång: "ingen kommer tacka dig för att du gör slut på dig själv."
Kram <3

Svar: Nä precis, det är ju verkligen så. Det är så jobbigt när en har fått problem med för mkt stress en gång, då blir det lätt för mkt igen och jag känner verkligen det nu. Vilken klok pappa du har <3 kram på dig finis!
Amanda Jonsson

#6 - - Amanda:

Låter himla vettigt! Klart jag stannar ändå :)

#7 - - Fredrikapåvinden:

Så fina, drömiga och levande bilder <3 Klart vi är kvar här! Jag tycker din blogg är så jäkla grym och blir alltid glad när jag ser att du publicerat ett inlägg. Det är så viktigt att få behålla glädjen i saker så det låter väldigt klokt av dig att lyssna mer till dig själv och ditt mående. Puss på dig!

#8 - - Nastasja:

Så bra val av dig fino! Finns ju kvar i alla väder och perioder <3

Upp