min blogghistoria.

jag vet att vissa av er har hängt med här på bloggen sedan 2011, men var någon av er med när jag hade bloggen innan denna? jag har ju bloggat sen jag var tretton år, och idag tänkte jag att vi skulle titta på hur den bloggen såg ut. den är tyvärr raderad (ångrar detta så djupt!) men jag har hittat två headers i ett gammalt usb-minne.
en av mina allra första headers såg ut såhär. jag knåpade ihop den i photoshop elements och minns att jag var SÅ nöjd. "amandas blogg om typ allt". att bloggen hette ewesgitarrkompis var för att jag var kompis med ewe - och så började vi gå på en gitarrkurs ihop (har ju känt ewe hela livet liksom).


 
 
en lite senare header, när jag kanske gick i åttan eller nian, såg ut såhär. tycker ändå att jag var så himla duktig i photoshop!! den spegeleffekten liksom?? 
 
 
i den bloggen skrev jag mest "det här har jag gjort idag"-inlägg och fotade bilder med min lilla olympus-kamera. de kunde se ut såhär, bland annat:
 
 
jag och evelina. 

 
 
artsy pictures in the sun.

och så standard med våfflat hår. 
 
 
jag var inte den tretton-fjorton-femtonåringen som hade tusen kompisar och gick på fest och tjuvrökte bakom ica. jag var hemma, spelade gitarr, läste böcker och träffade kompisar ibland. och så fotade jag varenda pryl jag någonsin kunde hitta: med kamerans macro-effekt. samt var ett true blogger child uppenbarligen???
 
 
avslutar med selfien då jag var elvis presley och uppträdde i sjuan. herråå!!!
#1 - - Nastasja:

Hahah de där jäkla fonterna! Känner dock igen stoltheten. Jag lekte ofta i PowerPoint och kände mig så himla grym när jag tyckte att jag lagt in någon skön funktion när texten sakta gled in från sidan eller något, lol!

#2 - - Daniella Chanelle:

Jag använder fortfarande paint haha, har inte lärt mig Photoshop än...

#3 - - Daniella Chanelle:

Ps. Vad heter fonten i headern på mobilversionen? Den skulle vara perfekt till texten på mitt bokomslag på nanowrimo x

#4 - - Fredrikapåvinden:

Haha åh så himla fint! <3 <3 <3

#5 - - lovisa:

alltså <<3<3<33 på våfflat hår ändÅ??

#6 - - madeleine dufva:

alltså älskar att få ta del av sånt här?? så gos, känner igen photoshopstilen med <33

Upp