lördagstips: chokladkaffe & tre podcasts.

november
november
 
hej hej! det är lördag och jag måste bara tipsa om detta kaffe med chokladsmak! det går att köpa på indiska och är så himla gott. både till doft och smak. koka lite extra starkt kaffe, häll på mjölk och njut. så krämigt och gott att en bara sitter och mmm:ar sig för sig själv och känner sig som världens livsnjutare. är detta mindfulness?? bonustips: förvara kaffe i kylen så håller det längre. 
 

har även tre podcasts som ni bör ta del av:
1. norrlandspodden av po tidholm och sofia mirjamsdotter. alla bör lyssna på det. oavsett om en bor i malmö eller gällivare. okej? bra.
2. floras & fridas podcast. har antagligen nämnt denna förut men okej jag gör det igen: den är så bra!!! älskar att lyssna på deras samtal och ömsöm nästan gråta, ömsom fnissa för mig själv. 
3. källan, i synnerhet de senaste avsnitten. det är öppet, ärligt och rörande. och väldigt upprörande, dessutom, när sandra och vicky berättar om sina erfarenheter som yngre, i deras "förra liv". jättefina avsnitt som är väldigt annorlunda från det upplägg källan hade tidigare, men väldigt väldigt bra. och starka. är så tacksam över att få lyssna på dom. <3
#1 - - Emelie:

Åh kanske ska testa det där kaffet! Är inte världens största kaffe drickare men det där lät gott ^^
Kram

#2 - - Beatrice:

Fina tips! Hatar kaffe iofs, men kanske, kanske att det kan funka med choklad i? Jag vet inte. Dock: du har råkat skriva två podcasts i den lilla rubriken ovanför tipsen, tänkte om du kanske ville veta. Kram!

#3 - - ISA:

chokladkaffe! låter som en dröm<3

#4 - - Anonym:

Amanda kaffe skall smaka kaffe inte nåt annat 😆😆😆😆😆😆

#5 - - Alexandra Isén:

Åh tack för poddtips!! :-D

#6 - - Sandra:

Puss på dig!

Upp