där inget annat finns: foto & omslag.

Där inget annat finns
 
för ungefär ett år sedan åkte jag och filip mot piteå för att fotografera pressbilder. vi hade planerat allting inför ett särskilt ställe, men på vägen såg vi världens frostigaste landskap utanför bilen och var så illa tvungna att stanna nere vid älven i gäddvik. det vi inte visste då var att de bilderna skulle bli omslagsfoto till filips debutalbum...


november
 
...som släpptes för några veckor sedan! det blev verkligen superfint och jag tänkte visa mer av albumet senare (alltså fotografierna och mitt artwork) men först vill jag bara passa på att tipsa er om att det går att lyssna på nu.

lyssna på 'där inget annat finns' på spotify och köp en skiva här vetja. den kostar bara en hunka! eftersom att jag gjort allt det grafiska blir inte bara filip glad, utan jag också. är mycket stolt över honom, och mig med. skivan är liksom min lilla bebis också. 
fotografi, musik & spelningar | amanda jonsson luleå, där inget annat finns, filip lundgren, fotografering, omslag | |
#1 - - Sara-Karolina:

Alltså, har typ inte lyssnat på något annat än hans platta sen jag såg att den släppts. Känns jätteknäppt och typ stalkigt att börja fangirla sin favoritbloggares pojkvän också, men skivan är verkligen jättebra!! Får liteeee Hurulafeeling och på det fångar man ju mitt lyssnar intresse direkt. Tycker särskilt mycket om Är det du, Röken från Fabriken och Piteå. Hur bra som helst, hälsa Filip det! (Och naturligtvis är det grafiska jättefint också, hehe!)

Svar: Läste denna kommentar för Filip och han blev så himla glad! Vad fin du är <3
Amanda Jonsson

#2 - - Daniella Chanelle:

Så himla himla fin bild!

#3 - - Daniella Chanelle:

PS. Om en inte har Spotify, går det att lyssna någon annanstans?

#4 - - Hanna:

Jag och min pojk har sedan Är det du släptes lyssnat på den varje varje gång vi åkt bil och tittat på varandra och sagt att "den där Filip, han kommer bli något stort han!". Det tror jag! Heja Filip! Och supersnyggt jobbat med det grafiska, Amanda!

#5 - - Moa:

Men vad kul! HEJA ER!! Jag funderar om det finns nåt sista datum att köpa skivan eller om man skulle kunna köpa den senare också? :)

#6 - - Embla:

alltså både musiken och omslaget är amazing, SÅ DUKTIGA.

#7 - - Emelie:

Nej vad fint!! Ska omedelbart lyssna på hans skiva!!
KramKram

Upp