Min torsdag i bilder.

Thursday
 
I torsdags åt jag detta lyxiga till frukost! Hembakat bröd (japp, jag och Filip bakade tidigare i veckan) med smör, ost och marmelad. Hur gott???
  
 
Thursday
 
Fick ju csn tidigare i veckan och då lyxade jag till handlingen med min favvomarmelad. Björnbär!! Blir så nostalgisk. Vi hade den hemma när jag var liten nämligen. :')
 
 
Thursday
 
Vid tio-tiden åkte jag in till stan för att sitta på bibblo ett par timmar. Skrev, fixade och trixade.
 
 
Thursday
 
Vid ett slutade Filip skolan så då möttes vi upp och gick till Café Symphonie för lunch och kaffe.  
 
 
Thursday
 
Fast egentligen hade vi business meeting inför en photoshoooot som ska bli grym!! Visst hade han fin tröja förresten! Jag köpte den på Röda korset bara för tyget, den var nämligen alldeles för stor för mig, men på honom var den ju superfin!
 
 
Thursday
 
Efter det gick vi på några affärer innan vi åkte hem igen. Jag hittade denna gull-blomma utanför huset och den fick bo i ett snapsglas.
 
 
Thursday
 
Sen målade jag naglarna med detta nya lack. Var fint först men torkade såklart långsamt så de blev lite hackiga när jag var för rastlös för att sitta med händerna i luften.
 
 
Thursday
 
Till middag blev det rester. Och burkmajs. Jag älskar burkmajs. Det andra är någon slags makaronipudding som jag gjorde av pasta/makaroner, kronärtskocka, tomat, paprika, rödlök och mozarella för ett par dagar sedan. Och så ketchup förstås.
 
 
Thursday
 
Under kvällen hade jag tänkt diska och skriva. Så blev det inte. Jag åkte longboard med Ewe istället. Mycket mer värt kan jag tycka!
 
Det var den torsdagen! Blir alltid så stolt över mig själv när jag tar med mig kameran OCH kommer ihåg att fota. Så kul ju! 
#1 - - Beata:

sån himla mysig och perfekt dag du

Svar: Mkt ypperlig dag ja <3 kram!!
Amanda Jonsson

#2 - - Emelie:

Åh har samma nagellack! Himla fin färg tycker jag ^^ Men blir själv rastlös när jag ska måla mina naglar... Tips! Kolla på en film eller serie samtidigt så blir det lite roligare och lite lika rastlöst att vänta (om det nu funkar för dig eftersom att du sagt att du inte kan kolla på serier som är längre än 20) ;)
Kram<3

Svar: Haha åh fint att du kom ihåg det <3 ska försöka med det nästa gång! Kram!
Amanda Jonsson

#3 - - Sofia Kihlström:

Så roligt att du var på startsidan!! 😄

Svar: Ja jag såg det!! Så kul!
Amanda Jonsson

#4 - - Karin:

filip är verkar vara en riktigt dröm. du har sån tur som träffat en så fin pojk.

Svar: Åh!! Visade detta till honom, han blev så glad. :')
Amanda Jonsson

#5 - - ISA:

och det är ju så fint att få följa med såhär en vanlig torsdag! Eller ja, inte varje torsdag som jag får lyxa med hembakat bröd och lyxmarmelad ;)

Svar: Haha en lyxtorsdag!!! Puss
Amanda Jonsson

#6 - - christin:

Hej hej ville mest bara säga att den sista bilden var väldigt fin! :)

Svar: Nämen tack så mycket! Vad snällt! Kram!
Amanda Jonsson

Upp