Jag har blivit med baddräkt.

Thursday
Thursday
 
I juni åker jag och Filip till Kreta med hans föräldrar. De var så gulliga och bjöd med oss, så vi kommer bo på ett hotell som ligger mitt på stranden (nästan) i en veckas tid. Det ska verkligen bli SÅ härligt. Längtar så mycket efter att bada!! Iiiih. Därför gick jag och köpte en baddräkt häromdagen. Har velat ha en i flera år så när jag hittade en prickig på Monki slog jag såklart till. Ser fram emot att inviga den om två veckor - prick!

Min torsdag i bilder.

Thursday
 
I torsdags åt jag detta lyxiga till frukost! Hembakat bröd (japp, jag och Filip bakade tidigare i veckan) med smör, ost och marmelad. Hur gott???
  
 
Thursday
 
Fick ju csn tidigare i veckan och då lyxade jag till handlingen med min favvomarmelad. Björnbär!! Blir så nostalgisk. Vi hade den hemma när jag var liten nämligen. :')
 
 
Thursday
 
Vid tio-tiden åkte jag in till stan för att sitta på bibblo ett par timmar. Skrev, fixade och trixade.
 
 
Thursday
 
Vid ett slutade Filip skolan så då möttes vi upp och gick till Café Symphonie för lunch och kaffe.  
 
 
Thursday
 
Fast egentligen hade vi business meeting inför en photoshoooot som ska bli grym!! Visst hade han fin tröja förresten! Jag köpte den på Röda korset bara för tyget, den var nämligen alldeles för stor för mig, men på honom var den ju superfin!
 
 
Thursday
 
Efter det gick vi på några affärer innan vi åkte hem igen. Jag hittade denna gull-blomma utanför huset och den fick bo i ett snapsglas.
 
 
Thursday
 
Sen målade jag naglarna med detta nya lack. Var fint först men torkade såklart långsamt så de blev lite hackiga när jag var för rastlös för att sitta med händerna i luften.
 
 
Thursday
 
Till middag blev det rester. Och burkmajs. Jag älskar burkmajs. Det andra är någon slags makaronipudding som jag gjorde av pasta/makaroner, kronärtskocka, tomat, paprika, rödlök och mozarella för ett par dagar sedan. Och så ketchup förstås.
 
 
Thursday
 
Under kvällen hade jag tänkt diska och skriva. Så blev det inte. Jag åkte longboard med Ewe istället. Mycket mer värt kan jag tycka!
 
Det var den torsdagen! Blir alltid så stolt över mig själv när jag tar med mig kameran OCH kommer ihåg att fota. Så kul ju! 

Pyssel och pastell.

Igår köpte jag lite grejer på Skapa / Panduro. 

Thursday
 
Pastellrosa och mintgrön möbelfärg! 
 
 
Thursday
 
Pärlor.
 
 
Thursday
 
Och paljetter. 
 
Så här ska målas stolar och pärlas och paljettas överallt.
Upp