Våfflor och skrivjobb.

Waffles
Waffles
Waffles
 
Filip fick ett våffeljärn i studentpresent av sin syster och det passade vi på att inviga igår. Det blev en trave frasiga våfflor med blåbärssylt och grädde, mycket smarrigt. Det tål att tilläggas att det åts klockan halv fyra. Som frukost. Det var alltså en sådag lördag igår. Under kvällen följde jag med Filip för att lyssna på hans gig i Älsbyn, och efter det hängde jag kamerorna om vardera axel och åkte till Boden för att jobba lite. Jag skriver och fotograferar för Duo Nöje då och då, och igår stod Måns Zelmerlöws spelning på agendan. Han fick dock inte särskilt fina recensioner av mig.
 
Idag är det söndag och jag planerar att bara ta det megalugnt så att jag orkar med ännu en jobbvecka. Eller så blir det tvärtom. En vet liksom aldrig med mig. Oavsett: hoppas att ni har det bra och låt inte söndagsångesten ta över och allt sånt där. Kram. 
#1 - - Sofia Kihlström:

Du skriver så bra! Synd att framträdandet inte var något att häng i julgranen dock :(

#2 - - ISA:

dissar du Måns va!??!?!?! :OOOO

#3 - - Nea :

Dina inlägg är så mysiga, varma liksom och detta med extra goa bilder. Obs, Mens är bättre en Måns, visa ord från mig. Hoppas du får en fin måndag!

#4 - - Emma:

Jag vet inte vad jag tycker bäst om. Dig eller dina fantastiska foton. Tack för att du finns. Nu måste jag göra våfflor bara för det...

Förresten, ett tips. Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

#5 - - petronella :

jäklarns vad gott!!!!!!

#6 - - Johanna Englund:

Åh så gott, nu blev jag så jkla snål.

#7 - - rockaholicdoll:

Du tar verkligen himla fina bilder!

Upp