Måndagslistan.

Sunday
Sunday
 
 
1. Vad ser du fram emot den här veckan? 
Åh, helgen. En arbetsdag avklarad, fyra to go. Jag jobbar kväll på fredag (hmmpfh) men efter det har jag en helt oplanerad helg och en fågel viskade i mitt öra att det blir vin då. Dessutom ser jag fram att lyssna på ljudböcker (jag har skaffat mig en sådan här liten testversion av Storytel) för det gör jag gärna hela tiden. Förutom just nu, när jag skriver. Ord in och ord ut samtidigt går ju inte.
 
2. Vilken blogg började du läsa senast?
Hm, nu måste jag verkligen tänka efter. Jag har mest bläddrat förstrött bland inläggen på sistone, och inte börjat följa någon ny på ett tag. Men en av bloggarna jag börjat följa senast är nog denna. Julia skriver verkligen så vansinnigt fint. Och jäkligt bra.
 
3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Hm. Nä, jag tror inte det. Eventuellt slänger jag ihop någon halloumi-sallad, men annars vet jag inte. Har mest livnärt mig på sojafärssås och snabbmakaroner, lingongrova med smör och ost och glass på sistone. Har tappat mat-inspon helt. Ikväll åt jag billys-pizza. Det var gott dock.
 
4. Säg en grej som du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Allt jag vill just nu är bara att antingen lyssna på ljudböcker eller läsa fysiska böcker. Annars har jag väl lust att skriva också, så det vore ju fint att sätta sig ned en stund trots att jag inte har några deadlines just nu. Just det! En sak till. Det kanske bara fick vara en enda grej men: komma ihåg att rita varje dag, ni vet.
 
5. Innan vi gör måndag på riktigt (hallå, jag tycker det är tillräckligt mycket måndag som det är), vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
Andas. 
 
Jag kan aldrig poängtera nog för mig själv hur viktigt det är.
 
6. Vad gjorde du igår kväll?
Jag och Filip tog bilen (japp, vi har köpt en - den är citrongul!) till mina föräldrar där det bjöds på glass med hallonsylt. Och kaffe. Efter det handlade vi på Kvantum och satt sedan framför min dator inpå småtimmarna, åt chips och dip och redigerade omslagsbilder.
 
7. En bild som symboliserar denna dag:
  
Thursday
 
 
8. Vad åt du till frukost idag?
Lingongrova med smör och ost samt kaffe. En kopp hemma och en direkt jag slog mig ned vid skrivbordet på jobbet.
 
9. Vilken tid på morgonen vaknar du?
Det är väldigt olika eftersom att mitt schema är så olika varje dag. Idag började jag åtta så då gick jag upp klockan sex, på torsdag börjar jag 12:30 så då... går jag aldrig upp. Men a, jag är en sån person som måste ställa larm varje dag. Annars vaknar jag inte.
 
10. Hur ser du oftast ut till vardags?

 
Precis såhär ser jag ut exakt just nu. I knappt något smink, trötta ögon, en slarvig tofs, valfri skön tröja (eller okej, använder denna kanske 4/7 dagar i veckan, ops!) samt svarta jeans. 
 
 
Det var den måndagen det. Hur har eran varit? 'Aldrig någonsin vilja lämna sängen'-jobbig eller 'såhär bra borde jag inte ha det det är ju ändå måndag'-bra? Förresten! Snart vankas här en tävling. Min blogghistorias första. Kul va!!! To be continued *blinksmiley*
listor | |
#1 - - Lisa Sheila:

Lika fin utan som med smink!! Jättevacker är du.

#2 - - Alexandra Park:

Åh, älskar korsstygnstavlor!

Min måndag har varit helt okej! Mina måndagar är oftast som söndagar ska vara, otroligt slappa!

#3 - - Sofia Kihlström:

Alltså den bästa måndagen på sååå länge!
1, skadefri i 100 dagar
2, fick hem mina pastellfärgade Margarethe skålar som jag hade beställt
3, hade picknick i parken med fyra av min bästa vänner
4, fick veta att jag vann budgivningen på lägenheten jag ville ha så nu ska jag bli pitebo!! 😄
En ganska okej måndag alltså 😘

#4 - - Sofia:

Jättefin lista!

#5 - - Daniella Åberg:

Jag var så himla himla trött i morse men nu har klockan från ingenstans blivit ett och jag slutar om 4 timmar. Fick dessutom lön idag och har bokat tågbiljett till Marseille <3

#6 - - e:

jag gav mig själv en high five för att jag tog mig till jobbet! fyfan vad man borde belöna sig oftare bara för att man klarar av att ta sig an dagen MÅNDAG. guuuu.

#7 - - Beatrice:

Jag svarar nu, fast om min tisdag istället: Jag är tröttare än jag någonsin varit förut. Jag jobbade första dagen på Gekås (Ullared) idag, på damkläder, och jag har SÅ. ONT. I. BENEN. ATT. JAG. VILL. DÖ. Men mest var det faktiskt ganska roligt. Jag har fått sitta i utgången från Provrummen, galga några hundra klädesplagg på 3 sorters galgar, plocka runt två avdelningar på avdelningen och eh... ja, säkert flera andra saker också, haha. Nu ser jag fram emot 3 dagars ledighet innan nästa pass dock, mina fötter kräver lite ledighet såhär i början!

#8 - - Lisa Sheila:

Firar att jag endast har fyra dagar kvar tills äkta SOMMARLOV!!! :D

Upp