Fina saker som hänt er på sistone.

Jag frågade er för ett par dagar sedan om något fint hänt er på sistone (ja jag vet jag totalhärmar sandra beijer och flora men hallå fina roliga bra grejer bör ju uppmärksammas). Här är svaren jag fick. Läs och njut. Eller gråt lite för att det är så fint, det gör jag mvh er alldeles egen HSP-Amanda. 
 
 
Strawberries
 
 
✉ "Jag har gått och blivit kär, och han är kär i mig. Trodde inte sådan kärlek fanns på riktigt egentligen, men oj vad det värker i hela mig av längtan efter att få hålla honom i handen och lukta på hans hår."
 
 
✉ "Jag har efter flera år äntligen vågat börja skriva något längre än blogginlägg eller noveller och jag är så himla glad över det. Och så har jag fått prata i telefon mitt i natten med någon som ber mig komma och hälsa på och fast jag vet att det inte betyder någonting så blir jag glad."
 
 
 
✉ "Jag har varit med på förstklassigt midsommarfirande, och så har jag fått extra tid ihop med han som jag är kär i. Så bra helg!"
 
 
 
✉ "Jag har, trots mensvärk från helvetet och post-krångel, lyckats få ett sommarjobb! Som inte är på mammas jobb, utan ett riktigt, hehe. Börjar om en vecka och ska bara lyckas få alla papper och så (post-krångel, som sagt), så är jag igång och får lön igen för första gången på två år!"
 
 
 
✉ "Efter en vår där mitt enda fokus har vart att dribbla och passa ihop olika jobb, så fick jag på midsommar för första gången på alldeles för länge träffa mina vänner ordentligt igen. Inte i en kvart efter jobbet när jag är helt slut, inte bara några rader på sms utan faktiskt träffa hela gänget ordentligt en hel kväll. Vi spelade kubb, åt mat, skrek till bra musik och snackade i timmar. Och när de första timmarna av natten hade passerat cyklade jag och en fin vän hem, men kunde inte riktigt säga hejdå så vi stod ute och pratade ytterligare lite mer. Egentligen inte en kväll där något spektakulärt hände, men ibland tänker jag det speciella finns i vardagen, i det bekanta, och det är det som gör livet. I alla fall ibland."
 
 
Skirt
 
 
✉ "Något fint som hänt mig på senaste tiden är att jag kom in till min dröm skola, jag ska studera fotografering nästa år :-)"
 
 
 
✉ "Jag har fått ett erbjudande om att flytta till Paris som personlig assistent. Även fast jag har tackat nej så gör det ändå mig glad att någon vill anställa mig."
 
 
✉ "Jag har flyttat till England! Jag tog mig upp från den värsta svackan i mitt liv och när jag var som mest ensam så bestämde jag mig för att bli au pair! Jag har varit här i 4 dagar nu och är så lycklig!"
 
 
 
✉ "Jag hade mitt livs bästa midsommar. Vi hade knytkalas och jag drack ca noll alkohol för att jag inte kände för det och ingen kommenterade detta (!). Sedan hamnade jag och han som jag är så galet kär i ute på balkongen bland alla tända ljus och vi räknade månaderna som det har varit vi <3"
 
 
 
✉ "Mina konservativa föräldrar lät mig i helgen sova över hos min pojkväns stuga med han och hans familj."
 
 
 
✉ "Jag skrev ett brev till en internetkompis i SF och när hon svarade så verkade det försvunnit på posten. Vi blev depp för vi vart så pepp på att skriva snigelpost men så en och en halv månader senare så damp det ner på hallmattan idag. Blev så sjukt glad då jag haft den sämsta dagen. Livet alltså."
 
 
 
✉ "jag har kommit till så kloka insikter om mig själv och varför jag mått som jag mått. Jag har insett att jag inte är så jäkla dålig trots allt. Det är rätt fin känsla :))"
 
 
Thursday
 
 
✉ "Jag fick inte jobbet jag sökt, trots att jag fick komma på intervju och allt (över 100 sökanden!). Det låter ju deppigt och jag ska erkänna att jag vaknade väldigt ledsen imorgon när jag tänkte på allt som inte blir. Hade sett fram emot att flytta hem till Luleå. Men nu har jag bestämt mig att det blir bra ändå och har beställt en ny fin skrivbok att ha som anteckningsbok i söka jobb-processen. Trots att det är tungt att få ett nej-besked är jag ändå pepp på att söka jobb och inte veta vad framtiden blir. Vem vet, jag får kanske flytta till Stockholm? Bli lite äldre och klokare innan jag flyttar hem till fina Luleå med alla de där erfarenheterna som krävs för alla himla jobb nu för tiden."
 
 
 
✉ "jag är just nu gladast åt att jag&pojkvännen bokat en miniresa till kära malmö&köpenhamn! där ska vi mysa, äta&dricka gott, strosa, shoppa och bla umgås med hans kusin som har blivit en av mina närmsta vänner. förhoppningsvis kommer värmen snart också, på riktigt ✨✨✨"
 
 
 
✉ "spontanköpte en tågbiljett till min bästa vän i värmland så vi kan gå på putte i parken och sova på vandrarhem tillsammans. helt bäst."
 
 
 
✉ "Jag sa upp mig från jobbet där jag skulle ha varit hela sommaren så nu har jag tio veckors sommarlov istället. Som att vara barn igen."
 
 
Thursday
 
Ni är ju bra fina, ni. Ha en fin lördag nu! Puss. 
| |
#1 - - ISA:

Åh såklart du ska uppmärksamma detta! får aldrig nog av sånna här inlägg och vill ju ba skicka en fet puss till alla som delade med sig <3

Svar: Men vad fint att höra! Håller med dig!!!
Amanda Jonsson

#2 - - spetsflickan:

Gjorde min dag! Så fint <3

Svar: Åhhh så himla kul att höra!!! Tack till alla som skrev <3
Amanda Jonsson

Upp