Vilka podcasts lyssnar du på?

jag lyssnar på ett antal podcasts som jag gillar mycket! inte för många, inte för få. eller ja jag vill ju lyssna på någon mer, det vore liksom bra när jag lyssnat ikapp alla avsnitt och måste vänta på nya, men samtidigt måste jag ha den där lilla tiden ni vet, till att lära känna poddarna! i vilket fall som helst, här är de poddar jag lyssnar på:
 
july
 
 
DEN FANTASTISKA RESAN av zara larsson & noel flike •
jag älskar ju zara!!! hon är så bäst och klok och allt på samma gång, och det är så kul att lyssna på dessa avsnitt (som släpps varje torsdag) där hon och kompisen noel pratar om det som hänt sedan sist. mycket explosiva avsnitt med många avbrott av jinglar, men så härlig stämning att en tror sig sitta bredvid de båda. 
 
 
FREDAGSPODDEN av hannah widell & amanda schulman •
detta var den första podden jag började lyssna på, och sedan i vintras har jag plöjt mig igenom precis alla avsnitt. trist, för nu måste jag vänta in fredagarna, men desto roligare att lyssna på när en väl ska fira helg. hannah och amanda pratar om deras flotta liv, och om det som är mindre flott. om ångest, relationer, deras historia och bara allt. plus mycket om hur de byggt sin stora business!! blir alltid så glad av att lyssna på dessa två härliga personer!
 
 
VÄRVET av kristoffer triumf •
sveriges största intervju-pod, visst då? hur som haver gillar jag den massor! kristoffer är helt fantastisk på att intervjua sina gäster, han får varenda en att öppna sig och fortsätta prata och prata och prata. jag vet inte hur många personer som jag har fått en helt annan uppfattning kring efter att ha lyssnat. mina favvo-avsnitt är de med ernst (!!), molly sandén, AK von malmborg och danny saucedo (believe it or not).
 
 
P3 DOKUMENTÄR •
mycket bra dokumentär-pod om allt en vill veta mer om. typ om kidnappningen av uppsalastudenten, heta linjen och tjernobylkatastrofen. så intressant, spännande och gripande!!
 
 
KULTURENS ABC av cecilia suhaid gustafsson & caisa stina forsberg •
den roligaste podden jag vet!!! cecilia och caisa stina pratar om kultur på alla plan och blandar allt med anekdoter om gamla ligg, om hur mycket vin som egentligen är optimalt för bästa vernissageupplevelsen och allt annat en vill veta - allt kombinerat med skrattanfall och en himla blandning dialekter. älskar! kan inte låta bli att skratta högt när jag lyssnar.
 
 
ÅNGESTPODDEN av ida hockerstrand & sofie hallberg •
ida och sofie pratar om ångest, depression, psykiska sjukdomar och mycket mer på ett lärorikt sätt. bäst är deras intervjuer där de bjuder in gäster. tycker denna pod är helt okej, det blir lite felsägningar ibland, fast samtidigt så informerar de ofta om att de inte är proffs utan vill lära både lyssnarna och sig själva om allt. framför allt vill de ta bort tabun kring psykisk ohälsa vilket är bland det vettigaste en kan syssla med, tycker jag.
 
 
BLOGG BUSINESS av linda hörnefeldt •
ni vet väl vem linda är? japp, grundaren av better bloggers, samt en mycket bra person! i denna pod pratar hon om hur en kan ta sin blogg till nästa nivå på ett mycket pedagogiskt sätt. och så bjuder hon in gäster, stora bloggare som underbara clara och sandra beijer bland annat, som får berätta om hur de burit sig åt med sina bloggar och om deras tips och sånt. jättebra och jättepeppande pod!
 
 
 
bonustips:
1. jag började precis lyssna på flora & fridas pod, endast ett avsnitt har släppts men det var mycket bra!! 
2. sommar i p1! glöm inte! jag tycker att det är lite jobbigt att det är så mycket musikinslag (men va, amanda, gillar inte du musik?) men jag har lyssnat på några avsnitt i år och ett av dessa är det med zara larsson!! HELT fantastiskt. blev så rörd och stärkt och herregudars alltså, missa inte det!
#1 - - Victoria:

Tips ang sommar i p1, jag lyssnar via en podcast-app och då är inte musiken med pga rättighetsskäl, så det spelas bara musik i några sekunder vid musikavbrotten. Rätt skönt tycker jag!

#2 - - Daniella Åberg:

Jag älskar även måndagspodden av Hannalishious!

#3 - - Julia:

Jag lyssnar också på Kvällsklubben, Pillerpodden och hanapees otroliga podcast Så bra alla dem tre!!

#4 - - Vendela:

Jag lyssnar på Fredagspodden med Hannah & Amanda, Den fantastiska resan, men min favorit är lätt Sandra och Michelle!

#5 - - e:

bra tipsat! vill tipsa om min vän maria och hennes bästis sandras podcast "sandra och marias podcast" heter den. proffsig, massa känslor, ärlighet och massa grymma tips. du kommer gilla!

#6 - - M:

Kvällsklubben är min bästa podd.
Men tycker också mycket om Tankesmedjan och en varg söker sin pod.

#7 - - Anonym:

Kan tipsa om Tiliapodden. Viktiga ämnen och vet att dom även tog upp HSP i den ett avsnitt.

Svar: ah! ska lyssna på den. kram!
Amanda Jonsson

#8 - - Anonym:

Hanapee's otroliga podcast är min absoluta favorit, skrattar högt varje avsnitt!

Svar: åhh ska lyssna på den! kram!
Amanda Jonsson

#9 - - Em:

ang Sommar så lyssna på de avkortade versionerna utan musik istället! mkt skönare! tips där är Sanna Lundell och Tom Alandh!

Svar: jaa jag har insett det och börjat lyssna på dem nu haha tack <3
Amanda Jonsson

#10 - - Emma Nilsson:

Bra lista och fina poddar! Jag gillar Sandra Lundins eller Atilios podd Källan. Kommer inga nya avsnitt men finns massa inspirerande avsnitt att lyssna på!

Svar: åh älskade källan! så synd att hon slutade med den :(
Amanda Jonsson

#11 - - Anonym:

Jag brukar lyssna på podden Updejt. Den handlar om singellivet och att dejta. Väldigt rolig att lyssna på! :)

Svar: ah den lät kul, tack för tipset!
Amanda Jonsson

#12 - - ISA:

Bra smak hörrdu!! tycker zara & noel är uuuunderbara!! vill ba leka med dem!

Svar: hahaha åh eller hur, samma här! kramis
Amanda Jonsson

#13 - - Beata:

åh lyssnar på typ alla utom 2, bra tips ska genast kolla upp!

Svar: vad fint!! do it!
Amanda Jonsson

#14 - - Hannah:

Tack för tipsen! Har blivit poddtokig på sistone och känner som du, att jag vill ha mer att lyssna på.
En av mina favoriter är En varg söker sin pod, med Liv Strömqvist och Caroline Ringskog. Den är underbar. En annan bra är Stil i P1, jättebra modereportage.

Svar: ska kolla upp dessa. tack för tipsen!
Amanda Jonsson

#15 - - Lovisa:

åå, älskar podcast! Lyssnar jämt och ständigt (nästan bättre än musik för en sån som jag känner sig ensam så fort inte någon annan är i samma rum...)

Svar: haha åh jag är precis likadan! kram!
Amanda Jonsson

#16 - - linda:

mitt tips är "stuff mom never told you". SÅ JÄKLA BRA, ROLIG, TÄNKVÄRD. löööv it! <3

Svar: åh tack för tipset!
Amanda Jonsson

#17 - - Sofia Kihlström:

Tiliapodden!

Svar: skriver opp!
Amanda Jonsson

#18 - - S.A:

Just nu lyssnar jag mycket på sommarprat, precis som ovanstående. Men lyssnar också mycket på zara & noel + en podd som heter Updejt, den är jätterolig!

Svar: åh okej, ska lyssna på den! puss!
Amanda Jonsson

#19 - - Jon:

Får jag göra lite reklam för min o en kompis nystartade podd..? Du hittar länken här ovan o första avsnittet heter Pride! <3

Svar: åh kul! ska lyssna!
Amanda Jonsson

Upp