Om vad som händer just nu.


hörni - tack för att ni visar så mycket uppskattning genom kommentarer, mejl och gilla-markeringar, trots att jag skriver så sporadiskt nu för tiden. jag jobbar och står i, och era ord värmer verkligen. tack tack tack. 

just nu spenderar jag ännu en kväll på jobbet, fast nu med endast nio arbetsdagar kvar tills jag är färdig för sommaren, och för alltid, med just det här. det känns så vansinnigt bra. och skönt. 

i helgen kommer det stå lite stilla här, igen, i min internetbubbla. jag och filip åker nämligen ut till vår stuga i skärgården med mina föräldrar. jag hann inte dit förra sommaren, så jag har sett fram emot det jättelänge. kameran följer med så när jag är hemma igen ska ni få se hur fint det är där ute! mamma har beställt sol dessutom, så jag hoppas att det slår in!

nu ska jag återgå till jobbet men vi hörs snart igen. kram på er!
#1 - - Beatrice:

Samma här, typ. Känner att jag knappt orkat med något efter jobbet, knappt ens ett par avsnitt av serie på Netflix. Det blir mest vakna-jobba-äta-sova-vakna-jobba-äta-sova och så klämmer man in en del smågrejer när det inte regnar typ. Så himla deppigt. Men pepp på att vi snart kommer igång igen efter sommaren! Det blir ju trots allt lätt så att bloggen dippar när man inte har tid (och dessutom inte får betalt för den). Pepp från mig, så peppar jag mig själv samtidigt att sätta igång med det här lite igen!

Svar: åh feel u bea! men det blir bättre snart <333 längtar efter plugg! kram!
Amanda Jonsson

#2 - - Sandra:

Stugmys låter helt fantastiskt! :*

Svar: det var superfint! kram!
Amanda Jonsson

#3 - - Erica:

Hoppas du får en supertrevlig helg i stugan!

Svar: åh tack så här i efterhand, det hade vi! kramar!
Amanda Jonsson

#4 - - bonjourjosephine.blogg.se:

Ha det så underbart och mysigt i helgen!

Svar: åh det hade vi! kram!
Amanda Jonsson

#5 - - Beata:

hoppas ni får en fin helg amanda!

Svar: puss! det hade vi!
Amanda Jonsson

Upp