En stor liten samling.

Here we go; ännu ett muminmuggsinlägg! Er önskan är min lag. <3
 
Dessa är mina äldsta muggar. Den rosa köpte jag först. 
 
Här är finmuggarna. Säsongs/limited edition-muggarna då alltså.
 
Jag har både sommarmugg.
 
Och vintermugg (i dubbel bemärkelse).
 
Denna min favorit. Så himla detaljerad och vacker. Toves jubileumsmugg! 
 
Och annars gillar jag mymlans mamma (och alla små små små syskon + lilla my som inte syns nu).
 
Såsdjuret och filifjonkan!
 
Too Tikki!
 
Och egentligen allihopa. På sitt sätt. Förutom att de är perfekta som en ordentlig kaffekopp eller mindre temugg är de även utmärkta att plantera blommor i. 
 
Jag har mestadels fått muggar (släkten vet alltid vad de ska köpa på födelsedagar nu mera!), men även betalat fullpris och ibland fyndat på loppis. Som billigast har jag hittat en mugg för en femtiolapp! Det är ett himla kap kan jag säga. Och om alla muggar blir använda? Tja... på mitt tjugoårskalas var vi över arton personer så då fick alla användas på en och samma gång i alla fall. Annars väntar de tålmodigt i köksskåpet på att bli druckna ur, en efter en. Gillar mina muminmuggar massor!
#1 - - lovisa:

håller helt med dig om storleken! och om din favoritmugg - vilken vårkänsla. aaahh. äger dock inga själv, så passar på att njuta hos svärmor eller vänner. (kaffet smakar ändå lite extra gott när lilla my bjuder på't)

#2 - - Carolina:

Det finns inga bättre muggar än Mumin-muggar! De är perfekta! Just nu "leder" du samlingen över mig, jag har 17 stycken muggar. Är på jakt efter mer originella muggar, lite äldre och så tema-muggarna förstås :) Ha en fin lördag!/C

#3 - - Beatrice:

Galet hur många du har! Själv har jag en, den gula med Lilla My (känns som att alla har den typ?), men den fick jag för kanske två år sen och den står kvar i Falkenberg. Dock gillar jag den massor! Den är lite för liten som temugg, men alldeles utmärkt för saft på sommaren!

#4 - - hanna, förbanna:

muminmuggarna är bäst! Känns liksom inte som hemma utan dem! :)

#5 - - Ellen Lindberg:

Igår stod jag i butik och höll i lilla My-muggen, så fin! Annars är inte riktigt muminserien min grej.

#6 - - Sofia:

Men åh vad många och fina muggar!!

#7 - - Lotta:

åh. Jag har tio, men vill ha fler!

#8 - - Sandra Lundin:

Så fina! Vi sa precis häromdagen att vi borde önska oss ännu fler muminmuggar för vi har bara åtta stycken än så länge. Viktors syster samlar och har över 40 stycken, helt sjukt!

Ville bara säga att jag egentligen vill kommentera varenda inlägg här hos dig. Älskar din blogg!

#9 - - Saga:

åhh vi har också massa och har liksom döpt dem? (Den rosa heter kärlekskoppen.) Och mamma brukade hitta på historier tillhörande kopparna när jag var liten.. Fina minnen

#10 - - Johana Andersson, fotograf:

Åh! Hur fina är de inte? Sån färgklick, och så nostalgiska. Så fint att se alla på en och samma plats - annat än staplade ovanpå varann i mängd i butik. Fint!

#11 - - lisa:

åh skulle vilja byta ut alla mina muggar till bara mumin! synd de är så dyra bara :(

Upp