Äpplen och astrid.

 
Då var det lördag igen. Jag umgicks med ett par vänner hemma hos John och Lisa igår. Vi åt lite chips, drack någon öl, några bastade och snöbadade och då pratade jag och Jonas om Malmö och teater istället. Det var fint. Idag är jag jättesjuk igen. Eller 'jätte' vet jag inte. Men jag är hostig och ynklig och kanske någon grad varmare än vad jag borde vara. Så jag stannar här; jag äter äpplen och mackor i sängen och suger på citron-halstabletter.
 
Plus kollar på detta på svt play: Astrid. En dokumentärfilm i tre delar om hennes liv, från barnsben, genom krigen och hennes relationer. Och allt det hon skrivit, givetvis. Vad som inspirerat till Pippi och Emil och bröderna lejonhjärta. Väldigt fint gjort, och jäkligt intressant. Om ni inte har sett det än så gör det
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

Mysigt :)

#2 - - Johanna Englund:

Tycker brickan och lakanen är jättefina! Krya.

#3 - - Beatrice:

Usch, krya på dig! Själv är jag på väg in i en förkylning sen jag vaktade en liten förkyld ettåring i torsdags. Borde kanske inte pussa dem, ens på bakhuvudet, men de är ju så söta!? (OBS, det är en kusin, inte valfritt random barn, hehe, man låter ju så himla creepy när man pratar om barn...)

#4 - - Saana:

Men nej!! Jag kan inte se Astrid -filmen, visas bara i Sverige. Orättvis! Men jag har sett att det finns också någon bok om hennes livet i vår skolans biblioteket så kanske jag måste låna denna bok.

Du har verkligen våren i ditt rum! Jättefina bilder, alla passa så perfekt tillsammans. Lite förkylning också här, inte kul, hoppas att det går snart förbi. Krya på dig!

#5 - - Ellen Lindberg:

Superfint påslakan!

#6 - - Sofia:

Åh vad fint och mysigt!

#7 - - Lotta:

ja, den dokumentären är sååå fin!

Upp