Fredag fredag fredag.

 
Tjohej, fredag! Idag går jag klädd i magkort t-shirt från topshop och jeanskjol från Monki. Mitt hår har vuxit så pass långt nu att jag kan ha en hög knut såhär med ett stycke fin snodd - med lite hjälp av hårnålar också, dock. Så skönt att få bort allt ostyrigt hår ibland, och fint! 

Triss i böcker.

Visst ja, bokrean! Vi har tyvärr inte så stort utbud av bokhandlar här i Luleå. Vi har en akademibokhandel och inget mer, vilket är jäkligt synd. Men men! Jag hittade tre böcker i alla fall.
 
 
Himla bra. Ser fram emot läsningen!

Onsdag, torsdag och resten av veckan.

 
Tre bilder från igår då jag umgicks med Stina, åt tomatsoppa och sånt där. Idag är det ju torsdag - redan! Jag har haft en deppmorgon, legat i sängen för länge och struntat i att diska ännu en dag. Nu har jag dock tagit mig in till stan, jag ska plugga litegrann innan min syster kommer hit och fikar med mig. Annat kul som händer resten av veckan:
 
❥ Morgondagen är fullspäckad! Först ska jag och Filip bege oss ut för att fotografera nya pressbilder till honom. Framåt kvällen ska jag åka iväg till en iskonsert (med instrument gjorda av is, i en konserthall helt av is och snö) för att recensera och fotografera till duonöje.se. Svinpepp! Efter det ska vi ha filmkväll hos Lisa och John.
❥ På lördag ska jag umgås med ett gäng kompisar, vet dock inte hur agendan ser ut, hehe.
❥ Och på söndag ska jag förmodligen få besök av Emma, ni vet hon jag hälsade på i Örebro i januari! Vi är ju gamla högstadiekompisar och hon har ännu inte sett vår lägenhet. Så då blir det fika och massa prat som vanligt. Finemang!
 
 
Och det var det. Jag försöker att pressa in så mycket skrivande som möjligt under dagarna också, deadline på uppgiften är ju som vanligt till måndag. Det här med att tvinga fram inspirationen är verkligen något en får öva på, har jag märkt. Ha det bra, puss!
Upp