vinnaren av julklappstävlingen.


hej hej! jag är hemma igen, sedan i måndags kväll. är hemma hos familjen i julstöket just nu och vi ska klä granen och pappa griljerar julskinka och jag har tagit med vegetariska köttbullar.


vad roligt att så många var med i tävlingen jag höll i samarbete med novellix. det var väldigt fint att läsa om era bästa läsplatser och jag vill allra helst ge er alla en ask med noveller. men vinnaren får bli linnéa, denna gång. såhär skrev hon:

 
"Mitt bästa läsställe finns inte längre. I mina föräldrars trädgård fanns förut fyra träd på en rad, två äppelträd och två päronträd. De gav nästan aldrig frukt, men de gav sommarskugga på en tomt vars övriga växtlighet går i lägre höjd. Mitt favoritträd var det andra päronträdet nedifrån. Trädet var inte särskilt stort och dess skugga täckte således inte heller hela inte mig, men det var mitt. Jag brukade bre ut en filt i gräset, plocka en näve vinbär och en näve hallon från buskarna till höger om trädraden för att sedan ligga och läsa i timmar. Varje sommar, varje dag - från att jag stakade mig igenom barnböcker tills att jag flyttade hemifrån. Nästan hela himla livet, alltså. Alltid under favoritträdet. När jag kom hem till mina föräldrar en gång i våras var tre av fyra träd borta. Kvar fanns bara det äppelträd som gett frukt åtminstone lite fler gånger än de andra träden."

 
hoppas du finner en ny favoritplats att läsa på <3
du kommer få ett mejl av mig!


 
det är julafton imorgon (!) men om någon är sugen på en julklapp till sig själv i efterskott så kvarstår fortfarande min rabattkod. skriv in "amandasjul" i novellix kassa så får du 20% rabatt på hela köpet. koden är giltig fram till den femte januari. 
 
 
inlägget är ett samarbete med novellix.
 
Upp